iso2god ftp transfer

Pozdrav svima.

Sve igre koje sam do sada kopira na usb hdd, sam kopirao preko Iso2god programa. Rekoh da probam opciju automatskog ftp transfera nakon konvertovanja, sve podesim, pustim, i vidim da je nakon konvertovanaj krenuo ftp transfer (videlo se u u FSDu u statusnoj liniji)
Posle nekih pola sata (dve igre bile u pitanju) završio se transfer, ali ih FSD ne vidi, a ni ja ne mogu da ih nađem gde su kopirane.

Jel neko koristio ovu vrstu transfera, i zna li se lokacija snimanja.

Mislim, mogu ja preko drugog FTP Clienta da prebacim svakako (koristim totat commander), ali ovo je nekako “automatski”
:slight_smile:

probaj da uradis manual scan ili jednostavno upalii ugasi konzolu. i ne razumem zasto ne koristis XBC? cini mi se pravi manje fajlove nego iso2god

probao i jedno i drugo (manual scan, i restart FSDa) i nema ih nigde.

XBC probao u početku pa mi neke greške javljao na novim igrama (skinuo najnoviju verziju), a i pravi puno sitnih fajlova koji se čini se sporije kopiraju preko FTPa

Probaću ponovo sa njim. U krajnjem slučau možda ima bolju podršku (Iso2God nema ni help, ni oficijalan sajt, forum, isl…)

xbox IP na port 7564, pogledaj da li je u plugins ftpdll.xex , username je xbox sifra isto xbox mislim da je tako