IPTV poboljsanje slike na 720p TV-u?

Ljudi povezao sam IPTV i na drugi TV koji je 720p i slika obicnih kanala je onako ili jako losa, jel ima neko resenje da se malo poboljsa slika? Tv je povezan sa STB dobrim HDMI kablom… :smiley:

Da sacekas prelazak na digitalni signal,ili da uplatis HD kanale.

Ma imam drugi problem, HDMI salje signal 1080i i 50hz, a HD kanali mi seckaju u pm, vrv Lelekom zavrnuo slavinu… :smiley:

Ne bi trebalo da je nesto drastično loša slika jer ipak je stb i hdmi prenosi signal. Nisam kod lelekoma ali na sbbovom d3 postoji opcija za video output da bude 720p ili 1080i što mi je super poslužilo dok sam bio bez tva i koristio HD ready monitor. Pogledaj u podešavanjima, ako ti je već 720p tv ne treba stb da bude na 1080p 1080i 540p ili koliko već

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Pa nema u podesavanjima to mi nije jasno… Glupo je 1080i na 720p televizor i jos 50hz…

E jbg onda ne znam, možda da pitaš podršku? Nisam odavno imao njihov uređaj, a stvarno bruka ako tog podešavanja nema. Jel i stb neki huawei?

Jeste brate moj… :smiley:

Da taj lelekom uredjaj salje 1080i umesto 1080p zovi ih, ja isto nisam video da ima neke ljudskr opcije.

svi salju 1080i uopste majmuni nemaju progressive mode, pojedini uredjaji imaju u opcijama stelovanje signala u 720p ili 1080i, ali ne lelekom to ima zakljucano!!!

Sta reci…

SBB d3i ima lepo opciju

Sent from my Nexus 5

Ima, i cak stavise, kada je manji kvalitet slike, manje para brzinu neta, meni je na 500 i nesto stavljeno, zato sto je crt tv, pa nemam neke potrebe za vecim… I za to im svaka cast stvarno… Mozes da podesis kako god tebi odgovara…

Verujem da je SBB bolji od Lelekoma, ali ipak SBB nema ono sto meni najvise treba a to je ArenaSport i to je jedini razlog zasto sam ponovo kod Lelekoma…

Talodje Lelekom zavrce slavinu opasno… Desava se seckanje, kocenje itd… Jos 1080i… [emoji14]

e vidis ja bi tu istu Arenu i jos pola kanala dao za SK,jedino ako ne pratis Italijane sve ostalo je smesno sto daju uz LS…

E vidis ja bas volim Italijane, NCAA itd, naravno pride LS,LE… E sad neko voli SK ja licno ne bas nekako nemaju bas neki program sem mnogo kosarke, i fudbala a na Areni ima svega, i jos SK nema prava na JSL pa kakva god da je gledam je… :smiley:

Videcemo u septembru kako je stanje sa TV pravima, kontam da ce Arena oteti SK-u nesto i obratno… :smiley:

Ma ja sam se odrekao lelekoma i uzeo sbb bas zbog sport kluba… Spanci i Englezi, sve sto mi treba… Em sto imam fox, na kom su dobre serije, i jos mnogo boljih kanala… A iptv imam kod caleta i keve, pa ako oni nisu kuci malo pogledam ligu sampiona, ali i to retko… Italijane sam pre obozavao, sada ih ne podnosim…

Jedini razlog zasto bih presao na SBB jeste kvalitet usluge ali jbg tako je kako je… :smiley:

SK ima Spance i Engleze, Euroleague i BABA-a Ligu [emoji14] to je super ali jbg… :smiley:

Odabir izmedju Telekoma i SBB-a je odabir izmedju dva zla. E sad koje zlo je manje, to je pitanje od milion evra. Cuj molim te, SBB i kvalitet usluge. Ta dva pojma ne idu u jednoj recenici.

Ja koristim usluge SBB-a i mogu reći da sam prilično zadovoljan. Za male pare dobijam D3 i 40Mbps interneta. Internet je uvek dosad radio punom brzinom, nikad nije bilo nekog prekida. Televizija takođe, HD kanali i više nego odlični. Neki kažu da im često koči risiver, meni se dosad to nije desilo, da čuknem o drvo. Takođe što se sportskog programa tiče, po meni SK dosta bolji od Arene, ipak je Premier Liga, Primera BBVA, Euroleague, NBA i ABA dosta bolja ponuda od Lige Šampiona, Lige Evrope i Serie A, jer iovako Italijane ne gledam, a i kada bih hteo mogao bih preko streama neki derbi, mada su mi sve te utakmice postale dostadne, jedino Englezi u poslednje vreme imaju dobre derbije, sve ostalo je krš. Liga Šampiona i Liga Evrope je na RTS1 uz stream itekako dovoljna. Tako da zaista ne vidim zašto bih želeo Arenu sada, dok sam nekada patio za Arenom, sada je ne bih uzeo ni da mi je nude džabe.