iPhone vs Android phone

Najavili su da puštaju u maju za ove ispod s26

1 Like

Savršen telefon ne po…

3 Likes

postoji i nije Air

Isto sam nekad pricao da zelim deblji telefon a da baterija duze traje. Sad kad nosam ovu ciglu vec par godina (neki najveci ajfon, 14-ica valjda), dojadilo mi koliko vuce dzep na dole.

Cak mi ni velicina ekrana nije toliko bitna vise. Da je dijagonala malo manja a telefon laksi mislim da bi to bila ok zrtva. Ionako sam za bilo sta ozbiljnije ili na laptopu ili na ajpedu. Ajfon mi 97% vremena sluzi samo za sms i skrolanje tvitera/instagrama.

Al zato iduci ajped kad budem uzimao mozda uzmem najveci model, tu mi fali incheva (that’s what she said, znam).

4 Likes

Pa sta cekas covece, uzimaj Air :joy:

Kod nas su polovni, “jedva korisceni” pali na neverovatnih 600e.

3 Likes

Uzmi kaiš ili se ugoji malo da ne padaju pantalone :smiley:

2 Likes

Kad to rece bas me zagolicalo da pogledam na njihovom sajtu, kad ono – “starting from 1500cad”!!!

Jesu oni normalni.

3 Likes

Air me je radikalno promenio :sweat_smile:

Nemoguće je koristiti bilo šta drugo i samo se nadam da će nastaviti sa ovim.

Mrzim da budem onaj tip kao Steve Jobs bi ovo želeo, ali mnogo me interesuje šta će nov CEO nadalje uraditi.

Pa je l imate u Kanadi kao probni period ili nešto tako? :thinking:

1 Like

Dobro deluje air, al ne deluje 1.500 dolara dobro. Jos ti ovde lupe takse preko, znaci oko 1.700-1.800 bi ispalo sve zajedno.

Probni period? Za sta, da ga malo proceprkam pa vratim? Tolike pare ne dajem ma koliko da je tanak.

Sto kaze @Wahad pre cu kais da zategnem rupu vise nego da dam blizu 2k dolara za ajfon. Cene telefona odose pod nebo, stvarno da se covek oseca ko budala ako kupi.

2 Likes

To je 930e, nije to tako strasno. Ne znam sta si ocekivao. I kod nas je skup u zvanicnim prodavnicama i kanalima.

Samo da ostalima bude jasno, prica se o kanadskim dolarima.

A iskreno videvsi da telefon koristis 18 godina minimum, jos mi je manje jasno zasto se toliko sablaznjavas za cenu :thinking:

@kiboli98 kakav crni probni period za i-uredjaje :smile:

3 Likes

Pa trebalo bi da je u zvaničnim prodavnicama mnogo lakše da se posle nedelju dve vrati uredjaj ako ti se ne svidja :grin: Pogotovo u većim državama.

Non stop vidjam priče gde tako kupe i onda se predomisle i vrate.

Svakako sad već nije baš za Air, bolje čekati Air 2.

To je samo loophole, nije sigurno deo redovnog procesa. To rade Srbi u Austriji i Kanadi, Bangladezani, Bugari i Poljaci :sweat_smile:

Zna li neko a da valja neki dobar magsafe power bank za iphone?

Anker? :grinning_face:

Elem, ovo mi je baš čudno jer su za iPhone 16 još ganatovali da je build-for-AI i izgleda da će “najpametniji model” ipak biti dostupan samo na Air i 17 Pro :thinking:

iPhone 17 rip

2 Likes

https://x.com/verge/status/2064397642269114462?s=46&t=-9tLnr_S1udJT7x6_vgw1g

Prepucavanja se nastavljaju.

13 Likes

2 Likes

Veci doprinos za vlasnika da je zaista propao, pa da covek uzme telefon za promenu. :grin:

3 Likes