iPhone vs Android phone

Karbonske maske, super su

5 Likes

Daj neku :rofl:

1 Like

uh kad prelepim haubu karbon fiberom, odmah jednu ovakvu nabavljam za ajfon :rofl:

1 Like

To sto ti hoces je folija a ovo su prave karbonske maske :grinning_face:

1 Like

Ovo sam ja imao cevlar sa teksturom karbona i sve fabrika

1 Like

Pa pojasni ljudima gde si kupio. Koliko para? I krema ti je dobra, ruke su ti ka u curice :rofl:

3 Likes

Brate, Temu…

4 Likes

Haha. Znaci original military kevlar :rofl:

1 Like

a meni prodaje pricu kao pravi carbon cccc

A imate i original

Gledao sam ovo ali naleteo i na ovo:

Nomad goods je slao besplatno sve. Od pre neki mesec su nas uvrstili u zemlje gde se placa carina.

1 Like

Uradim mali servis za cenu ove maskice :joy:

1 Like

Ne znam, negde u BG sliku mi je poslao kolega da odaberem sta mi se svidja pa ce mi doneti sutra. Ali je pravi karbon, nije imitacija.. Kod njega sam i video pa sam mu trazio da donese.

Mislim da je oko 3000-4000din maska.

1 Like

Da se vratim na temu fold telefona (tj da smaram još malo) –

Paradoksalno, ono što me još najviše živcira kod njih je to što su metnuli normalan ekran napred. Ko da nije ceo sklop već dovoljno komplikovan, oni ceo ekstra ekran stave da ne moraš svoj fold da uopšte koristiš ko fold jedno 80% vremena.

Da barem izguraju koncept do kraja i naprave ga ko pravi flip telefon ili ko knjigu, više bi ih poštovao. Ovo metiljavo polu-rešenje (koje, uzgred, uvek ružno izgleda) mi je baš onako so na ranu.

Kad apple već srlja u blato, nadam se da će barem to izbeći.

(eto čime se ja bavim nedeljom ujutro u 21. veku, tipkam na svojoj magičnoj tabli podugačku kuknjavu na srpskom gejming forumu o tehnologiji koja me uopšte ne dotiče – da me samo vidi moja mlađa verzija, šta li bi pomislio)

3 Likes

Stave ti uzan, nikakav ekran (mislim na samsung), kreneš da radiš nešto na njemu i skontaš koliko je beskoristan i onda moraš da otvaraš telefon i onda ti se sjebe cela postavka svega šta si radio jer ne dozvoljavaju sve aplikacije dynamic aspect ratio adjustment. baš muka…

Stvarno bolje da nisu stavljali, ali sa druge strane, onda nije telefon već tablet.

1 Like

Dugo se šuškalo, evo sad i zvanično, ode Tim.

3 Likes

Dobro je. Kraj najdosadnije ere u istoriji Apple-a.

1 Like

Kako prosecan srbin zamislja korporacije :grin: ode jedan i dodje drugi isti.

Isto govno, drugo pakovanje. Zato jesu sistem i korpo.. To su uglavnom takvi sistemi da mogu da stave i moju pokojnu babu i nece se mnogo sta menjati.

2 Likes

Na tu temu :joy:

1 Like

S25 ultra dobio neki novi update.

1 Like