iPhone vs Android phone

Ne znam ko resetuje s24 ultra ali evo vec godinu dana nije štucnuo a restartuje se samo kad ide update :grin: mogu da kazem da s24 ultra moze da se uporedi sa ajfonom po fluidnosti jer imam i ajfon i s24 ultra koje uporedo koristim. @djomla43 recimo ima s25 ultra koji je žešći krš (just kidding) pa moze reći utiske :grin:

1 Like

Svaka ti je ka’ u Njegoša :grin:

1 Like

Resetuje se svaki nekada. Pa i iphone.

Samo odes na hard reset i done :grin:

2 Likes

Meni jednom iphone zapucao na lock screenu. Nisam mogao da ga otkljucam :joy:

3 Likes

Ako imas skrin protektor hoce to da se desi. Ja zato nemam :laughing:

Nemate ni blutut u olovci :laughing:

1 Like

Nikad :upside_down_face:

Kojoj olovci? :scream:

1 Like

Da imam neki sa Temua :joy:

1 Like

Samo dobro staklo i nema problema.

odakle ti porucujes? iStyle?

Za njega stiže direktno iz Kupertina brt. Ne možeš ti s njim u isti koš nikako.

4 Likes

Ne stavljam ja zaštitna stakla nikada. Samo masku mada i to ne bih :grin:

2 Likes

Zaštita je jako bitna. U suprotnom dobiješ nekog koji voli Nintendo i radi za China Road Construction :smiley:

6 Likes

Pa to i jeste fora, kao update i treba restart, prc! :face_with_hand_over_mouth: “Ovaj dugo nije restartovao telefon, dajte mu jedan update da se repetira malo” :joy:

1 Like

Pored mog otpora ka velikim ekranima izleteo mi neki 16ProMax :nerd_face:

Kako mi ide na “zivac” sto moram da se otvorim za punjac.. :face_with_raised_eyebrow:

3 Likes

i ja sam u pocetku bio protiv velikih ekrana pa sam igrom slucaja zavrsio na 15pm. Vrlo brzo sam se navikao :sweat_smile:

2 Likes

Samo maxx sad mi je 8.8 taman

Na veći ekran se lakše i brže navikne. Ja evo posle 2 meseca aktivnog korišćenja iP15 (test device) hoću da izludim od malog ekrana i koliko mi je nepraktičan za svakodnevnu upotrebu. Čim uzmem moj S24U u šake prodišem, nebo i zemlja razlika…

1 Like

Otvoris se jednom i to je to.