iPhone vs Android phone

Da, izgleda da je zavisilo od primerka do primerka.

1 Like

Pa pazi nije više toliko ni daleko. Evo ovog lika baš skoro gledam u neverici.
Mada pri kraju videa i on kaže preskupo i nije za većinu korisnika :smiley:

1 Like

Da, za sada. Ali sve ide ka tome. Gledam kako izgledaju igre na top telefonima. Kao na prosloj generaciji konzola. Tako da… jos malo da se poradi na tome i nece vecina korianika imati potrebe da poseduje nista sem telefona i nekog monitora/tv po izboru.
Kada kazem malo ne mislim bas bas malo. Ali sta je 20-30god. (Za kornjacu sa Galapagosa) :grin:

Дели се преко апликације Google

1 Like

Do jaja za 3DS emulaciju.

1 Like

Koja je podrška za motorolu? Koliko novih verzija androida, koliko godina?

1 Like

Poslovna tajna.

3 Likes

Za cenu za koju se prodaje sve ispod 5 godina je neprihvatljivo.

1 Like

Šta je alternativa sa 5godina ?

Pare u slamarici :laughing:

1 Like

Kida telefon. Bas sam odgledao recenziju i impresioniram sam. Motorla je svakako mnogo napredovala u zadnjih nekoliko godina a rekao bih da su lideri kada su flip telefoni u pitanju. Njima je jedino problem Softver, update koji stalno kasni.

2 Likes

Jos jedan u beskrajnom nizu telefona koji na papiru “kidaju” i bas to. Nikoga ne zanima…
3 opcije samo postoje.

1. Iphone
  2. Samsung
  3. Kina - ZaoMi i ekipa..
3 Likes

Na žalost. Sony je oduvek imao dobre telefone.

preterase sa cenom. Oni treba da jure srednju kategoriju a ne Flegsip…

1 Like

To je malo dublji problem i to je problem “kolektivnog zapada”
kolektivno nezadovoljstvo i vecna alavost.
Dosla je nova generacija “menadzera/debila” koji misle da su najbolji i najlepsi a nista ispod ne vredi.

Auto industrija je zato i pukla. Imao si marke koje su izgradjene na nizoj i srednjoj klasi i tako odlicno zaradjivali.
Onda su dosli pokondireni debili koji rese da to sto svi lepo zive “nije dosta”
Pa onda imas vagen koji je izgubio identitet i umesto da bude “narodni auto” i pravis to zauvek oni odlepe sa cenama pa su izgubili identitet.
Imas sva tri francuza Pezo, Citroen, Reno.. koji su se pokondirili i nece vise da budu isto tako narodni auto nego bi da budu “premium”
Pa ih sada drzave 2x godisnje sve spasavaju od bankrota i katanca.

Tako je u svakom segmentu trenutno situacija na zapadu. Od tehnike do hrane.
Alavost vodi u propast…

1 Like

pa ajde da uzmemo Nothing Phone za primer. Novi brend koji se probija na trzistu. Da, imaju da ponude dobre performanse i zaista ludi dizajn ali su pametno odigrali i ponudili svoje uredjaje u nizoj i srednjoj kategoriji. I prodaja im je super. Da su ponudili uredjaje odmah kao flegsip modele to bi momentalno bio suicid za njih. Prvo steknes poverenje mase a onda mozes da ponudis i Flegsip telefon ali da ne odustajes od srednje-nize kategorije.
Iskreno bio sam radostan kad sam video da se Sony vraca al cim sam video CPU koji su ubacili, znao sam da ce ici 1000+ evra. Tako se ne vracas u igru…

Opet ne vidim zasto neko MORA da ima top model…
Opet na auto industriju. Zasto bi svaki proizvodjac zeleo da ima top model u premium segmentu..
Pokondirene tikve! Radi ono sto znas sto ti stavlja “stavlja klopu na sto” i uzivaj.
Ne glumi ono sto nisi…
A ne glupi Fiat kao necemo mi da pravimo Punta. Mi smo zajebani proizvodjac bla bla.. a Punto i taj najnizi segment te hranio zadnjih 50god. I onda si resio da je to ispod tvoje casti..

1 Like

Imam Nothing Phone 3a, posle Fold 6, ovo mi je miljama ispred. Ceo dizajn i raspored dugmića je kao kod iPhonea i brži mi je u everyday radu od Samsunga. Bukvalno sam upoređivao i neverovatno mi je sve.

Ni jedno kočenje niti problem za sada, da kucnem u drvo. Brz, stabilan, nikakva kočenja niti seckanja u radu. Kao da je flagship, što i ljudi kažu koji su ga koristili. Imate gomilu reviewova gde su ljudi oduševljeni i kažu, neverovatno za te pare da se dobije takav telefon.

Da ne pominjem to što je telefon prelep u svakom pogledu. Moram da napomenem da je ovo jedini android telefon koji sam koristio i koji može da parira fluidnošću iOS-a.

A mora da ima top tier model zato što je to prestiž, status u društvu, da se izvadi u kafiću i stavi na sto. Ili kada te neko zove da držiš sa dva prstića da svi vide da imaš telefon od 1500 eura.

Najbolje od svega je to što ne moram da ga resetujem sa vremena na vreme da bih dobio maksimalne performanse, kao S24 Ultra :smiley:

2 Likes