iPhone vs Android phone

Pa ovaj je jeftiniji od fusion i ima jači procesor

Samo iPhone Roki ostalo je jeftino đubre

1 Like

Pa ono nema idealnog telefona ispod soma eura samo je pitanje šta je kome bitno.Meni radi posao jer mi je kamera najmanje bitna komponenta na telefonu a nekom drugom najbitnija.

Mislim.da najbolje selfi kamere nisu bas ovde prioritet :rofl:
Pre ce biti za neki forum ana.rs :crazy_face:
U rubrici kako upecati fudbalera

1 Like

Sto mene tagujete u vase ratove bre :joy:

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti/ko-je-kralj-cipova-za-telefone-2262807

Svake godine isti naslovi :grin: to vazi za sve proizvodjace :grin: kao da je to nesto cudno, pravis telefon da bude bolji i to je to. Palamudjenje kako je ne znam koliko jaci nista ne vredi kad nemas gde iskoristiti. Primer je m1 procesor u ipad air i pro. To narednih 10 godina nece dostici puno opterecenje :man_shrugging:

2 Likes

Samo gugletovo čudo valja ali ga narod opet slabo kupuje

2 Likes

image

5 Likes

Nemam neki dozivljaj da ima bas puno prostora da se razmase kreativni genije iz mercedesa.

Faktor forme je odavno dostigao sweetspot, ostale su varijacije u vidu malo ili vise zaobljenih ivica i oblika kamere, i boja nepostojecih naziva.

Ceka nas verovatno decenija slicnih kockastih telefona od 6", dok ne dobijemo cip koji bi se povezao direktno na vizuelni deo korteksta.

2 Likes
2 Likes
1 Like

na redmi note 10 pro odjednom su mi sve slike zamucene, ima li leka ili mora kod majstora?

Meni je na Samsung-u Note 20 Ultra crko OIS za glavnu kameru i svaka slika je mutna. Tako da mozda je to i kod tebe. U mom slucaju jedino resenje je zamena celog modula kamere sto nemam nameru da radim jer cu ga nadam se uskoro zameniti skroz.