Pa ovaj je jeftiniji od fusion i ima jači procesor
Samo iPhone Roki ostalo je jeftino đubre
Pa ono nema idealnog telefona ispod soma eura samo je pitanje šta je kome bitno.Meni radi posao jer mi je kamera najmanje bitna komponenta na telefonu a nekom drugom najbitnija.
Mislim.da najbolje selfi kamere nisu bas ovde prioritet
Pre ce biti za neki forum ana.rs
U rubrici kako upecati fudbalera
Sto mene tagujete u vase ratove bre
Svake godine isti naslovi to vazi za sve proizvodjace
kao da je to nesto cudno, pravis telefon da bude bolji i to je to. Palamudjenje kako je ne znam koliko jaci nista ne vredi kad nemas gde iskoristiti. Primer je m1 procesor u ipad air i pro. To narednih 10 godina nece dostici puno opterecenje
Samo gugletovo čudo valja ali ga narod opet slabo kupuje
Nemam neki dozivljaj da ima bas puno prostora da se razmase kreativni genije iz mercedesa.
Faktor forme je odavno dostigao sweetspot, ostale su varijacije u vidu malo ili vise zaobljenih ivica i oblika kamere, i boja nepostojecih naziva.
Ceka nas verovatno decenija slicnih kockastih telefona od 6", dok ne dobijemo cip koji bi se povezao direktno na vizuelni deo korteksta.
Meni je na Samsung-u Note 20 Ultra crko OIS za glavnu kameru i svaka slika je mutna. Tako da mozda je to i kod tebe. U mom slucaju jedino resenje je zamena celog modula kamere sto nemam nameru da radim jer cu ga nadam se uskoro zameniti skroz.