iPhone,iPad... instaliranje applikacija bez jailbreak-a

Susrecemo se da na poslednjem iOS 6.1.4 nije moguce uraditi jailbreak postoji potreba za nekima aplikacijama koje bi smo probali i nismo sigurni da li ih vredi kupiti. Resenje je jednostavno kineski developer je napravio program koji omogucuje instalaciju ne kupljenih applikacija na iUredjaje, ime ovog programa je Kuaiyong, mozete ga naci na ???.
Program je proveren i radi. Za prevod sa kinekog angazujte komsiju iz bloka 45 :slight_smile:

nisam te skapirao bas najbolje,za one koji su na 6.1.4 bukvalno dobijaju nesto poput jb-a jer sada im je sve na store-u besplatno pa mogu skidati sve igre/aplikacije koje se placaju besplatno?

Meni je najmanje potreban za aplikacije, treba mi caller id fix i jos neke stvari, a za to cemo se nacekati za iOS 7 jb.

pa jbg,ti sledeci put uzmi simfree telefon pa neces imati takvih problema :stuck_out_tongue:

Vec sam presao na S3, ovaj treba da prodam pa mi to malo kvari cenu :slight_smile:

Ali da, sledeci put iskljucivo simfree! Nije vredno smaranja. @#!

pa dobro,da si na jb-u siguran sam da ne bi tako mislio jer trebas da skines 2 tweak-a sa cydie i ustedeo si 30-40e koje bi dodatno dao za simfree umesto xsim/rsim-a :slight_smile:

Evo instalirao sam tapatalk 2 na iphone 5 OFW 6.1.4 bez jailbreak-a.
@intruder ne filozofiraj nego skini ga, instaliraj applikacije koje ti trebaju. Sada trenutno se serveri backupuju ja sam hteo whatsapp da skinem i vidim ne rade. Malo kasnije probaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ajde probacu veceras da poskidam sve sto me zanima,al na ovom kineskom ne znam ni sta treba da skinem ni kako

Sent from my iPhone 5 via Tapatalk

pogubio sam se nacisto sa ovim kineskim slovima,skinuo ovaj kysetup,instalirao i ukljucio,nesto poceo da mi load-uje i neke procente u donjem levom uglu poceo da ispisuje al nista ne kontam sta gde i kako…

Jos uvek ne rade serveri, radio je kada sam probao sada kaze azurira se. Evo slike:

ja skinuo PP助手 Win,slican kao ovaj kuaiyong ali nesto laksi,sada kada su mi sve aplikacije i sve igre na dohvat ruke,veze nemam sta da skidam jer sve sto mi je potrebno vec imam…

drugi program koji svakako bolje radi od prvog

Jel vama radi uopšte ovaj PP? Ja sam ga instalirao, probao da skinem par aplikacija ali svaki put kad syncujem telefon sa programom on krahira…

ne znam sta te zeza,proveri na isrbiji detaljnije ali sve normalno radi…

Aplikacija PP trazi jailbreak nece da se startuju programi i igre automacki se gase, dok kuaiyong trazi samo kineski proksi posto retko radi za IP van kine. Sve aplikacije sa kuaiyong intsalirane rade.

Dopuna:
Ubacite kineski proxy za kuaiyong instalirace se aplikacije, nije potreban jailbreak jer poseduju enterprise licence od apple-a i potpisuju sve fajlove.

Upravo sam ubacio Navigon europe i sve radi.

Ja koristim 25pp normalno bez jb-a samo je bitno da se ugasi iTunes pre synca da ne bi aplikacija trazila Apple ID.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ni jedna aplikacija i igra preko njega nije radila, ubaci se kada se startuje ugasi se. Ja sam na kraju dobio whatsapp od apple za free, ne znam kako samo znam da je ona 0.99$ meni free bez pretplate.

Za to gasenje imas resenje. Kada udjes u 25pp ides na onu sekciju gde ima ruka koju drzi jabucicu ides na gornji desni ugao na plavo dugme da sign-uje aplikaciju za tvoj UDID i posle toga mozes normalno da je startujes i koristis. Najvaznije je samo da iskljucis iTunes pre sync-a.

daj screen shoot ?