Iphone 6 leakovana slika

4.8’’ ekran konacno

Bilo je vec krajnje vreme i ovo lepo izgleda…ali jbt lici na Galaxy S3 :smiley:

pa zbog velicine ekrana, zbog cega drugog, karakteristike iphone-a su i dalje tu (citaj: home dugme) :smiley:

No sh*t Sherlock… lici na s3 zbog zaobljenosti na donjem delu telefona :/]

Lameeee! And possibly fake. Meni se sviđa ova veličina, nadam se da je fake.

Hm. Stvarno se vise ne razlikuju telefoni medjusobno.

A vi stvarno mislite da je to prava slika :smiley: ma vazi pa nisu oni veverice. Svake godine ista prica internetom kruze “poverljive” informacije i slike i naravno nikada nemaju veze sa mozgom i realnoscu.

fora je u tome sto je ovu sliku leakovao lik koji je leakovao i S4 i iphone 5s, pa se ove dve na kraju ispostavile da nisu bile fejk. sto ne znaci da ovo nije but still…

Nadam se da nije pravi. Meni je grozan. Ali ja ne nosim iphone zbog izgleda vec zbog ios-a. Tako da bih ja kupio iphone i da ga naprave u obliku cipele :smiley:

ni meni se ne svidja,videcemo na sta ce liciti…

Apple dizajn 100% samsung je uzeo a i radi ga od plastike…

Ovo je logican izgled nikako drugacije ne bi izgledao nego ovako, potpisujem i placam pivo ako bude drugaciji od ovoga :slight_smile:

Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2

Ja sam nekako mislio da ce zadrzati dizajn sa ostrim ivicama

Meni se vise svidjaju ostre ivice, nekako mi izgleda ekskluzivnije i kvalitetnije. Onako jajast mi je vise kao igracka.

Morao bi ga vidjeti uzivo, ali ovakav kakav jeste, cini mi se kao svaki drugi telefon. Navikao sam od njih da se jasno razlikuju dizajnom od ostalih.

iPhone 6 Photos Debunked as Fake, Artist Recognizes His Own Work