Into the Starfield: Made for Wanderers

2 Likes

Samo da ne bude grafika kao Skyrim :joy:

Pa tako je i Skyrim i Fallout 4 najavljen. Prvo trejler/najava, onda na E3 pred izlazak igre dobijemo gameplay reveal / deep dive. Ništa novo…

Očekujem Elden ring u Mass effect svetu sa full next gen grafikom :rofl:
Ništa manje ne prihvatam !

Ne mora sada sve na svetu da bude Elden Ring lol

3 Likes

Au brate kad budeš odigrao, drugačije ćeš govoriti :sweat_smile:

Da, objavili su je pre tri godine.

Nemoj tako, dobio si pre par meseci jedan concept art grada. :rofl:

3 Likes

Takav gejmplej nikakone ide uz takvu igru, jer igra kao sto je Mass Effect (a verujem i ova) igra se prvenstveno zbog price, likova, atmosfere i citavog tog univerzuma , onou takvoj igri se uziva kaou nekoj seriji, filmu ili nekom dobrom SF stripu ili romanu a prezahtevan i pretezak gejmplej bi prosto ubio taj neki pacing, povezanost i dinamiku price (pa i same igre).

Imas novu turu concept art-a. :rofl:

2 Likes

Samo da ne bude kao onaj Star Citizen koji je ovako na papiru super igra samo je problem sto ne postoji , a uzeli su gomilu para od igraca koji su finansirali razvoj igre, mislim da je taj Star Citizen veca prevara od Jezde i Dafine i od Kleopatre i Vidovite Zorke zajedno.

Kickstarter je nesto sasvim deseto. Taj scenario je ovde nemoguc….

1 Like

ako budemo imali sreće

Toliko buke oko igre, a na kraju se plašim da zbog ovog odugovlačenja će biti ili proći isto kao ona za PS4, sto je pravilo par ljudi, a u pitanju je bilo istraživanje planeta u generisanim svetovima. Najavljivali kao ludilo, a na kraju 3 gofine trebalo da se dovede do delimično zanimljivog stanja. Eto ni imena ne sećam, koliko je bila uspešna :joy:

No man sky? :stuck_out_tongue:

Baš ta, najavljivali pompezno, a na izlasku ispala malo je reći meh.

Ne verujem da ce ijedna igra dostici tako nesrecnu sudbinu NMS-a.

Da, mislim da ljudi koji ne prate nisu previse upuceni u pozitivnu pricu o NMS.

Igra jer razvila odlican community i vremenom je postala ono sto je i bila pocetna vizija Seana Murraya.
BRDO kontenta, cak i mnogo vise od obecanog.

grafik

Kao i u mnogim drugim slucajevima nazalost ljudi pamte i hvataju se za najgore stvari.
Pritom izlazak igre jeste bio apsolutni fail. Nema govora.

Tako da ako se sve sabere i oduzme, bila bi pobeda ako igra bude kao NMS.

2 Likes

Ja ocekujem da ce ovo biti jedna veoma dobra igra i dobra SF avantura, jedino ono imam malo sumnje da bi mozda mogli malo da smore sa prevelikim open-world-om i prevelikim forsiranjem neke realisticnosti i RPG elemenata.

Iskreno ne ocekujem da ce biti bolja od Mass Effect-a ali svakako verujem da ce biti jedna veoma dobra igra koja ce ostaviti nekog traga u gejming svetu.