Samo da ne bude grafika kao Skyrim
Pa tako je i Skyrim i Fallout 4 najavljen. Prvo trejler/najava, onda na E3 pred izlazak igre dobijemo gameplay reveal / deep dive. Ništa novo…
Očekujem Elden ring u Mass effect svetu sa full next gen grafikom
Ništa manje ne prihvatam !
Ne mora sada sve na svetu da bude Elden Ring lol
Au brate kad budeš odigrao, drugačije ćeš govoriti
Da, objavili su je pre tri godine.
Nemoj tako, dobio si pre par meseci jedan concept art grada.
Takav gejmplej nikakone ide uz takvu igru, jer igra kao sto je Mass Effect (a verujem i ova) igra se prvenstveno zbog price, likova, atmosfere i citavog tog univerzuma , onou takvoj igri se uziva kaou nekoj seriji, filmu ili nekom dobrom SF stripu ili romanu a prezahtevan i pretezak gejmplej bi prosto ubio taj neki pacing, povezanost i dinamiku price (pa i same igre).
Imas novu turu concept art-a.
Samo da ne bude kao onaj Star Citizen koji je ovako na papiru super igra samo je problem sto ne postoji , a uzeli su gomilu para od igraca koji su finansirali razvoj igre, mislim da je taj Star Citizen veca prevara od Jezde i Dafine i od Kleopatre i Vidovite Zorke zajedno.
Kickstarter je nesto sasvim deseto. Taj scenario je ovde nemoguc….
ako budemo imali sreće
Toliko buke oko igre, a na kraju se plašim da zbog ovog odugovlačenja će biti ili proći isto kao ona za PS4, sto je pravilo par ljudi, a u pitanju je bilo istraživanje planeta u generisanim svetovima. Najavljivali kao ludilo, a na kraju 3 gofine trebalo da se dovede do delimično zanimljivog stanja. Eto ni imena ne sećam, koliko je bila uspešna
No man sky?
Baš ta, najavljivali pompezno, a na izlasku ispala malo je reći meh.
Ne verujem da ce ijedna igra dostici tako nesrecnu sudbinu NMS-a.
Da, mislim da ljudi koji ne prate nisu previse upuceni u pozitivnu pricu o NMS.
Igra jer razvila odlican community i vremenom je postala ono sto je i bila pocetna vizija Seana Murraya.
BRDO kontenta, cak i mnogo vise od obecanog.
Kao i u mnogim drugim slucajevima nazalost ljudi pamte i hvataju se za najgore stvari.
Pritom izlazak igre jeste bio apsolutni fail. Nema govora.
Tako da ako se sve sabere i oduzme, bila bi pobeda ako igra bude kao NMS.
Ja ocekujem da ce ovo biti jedna veoma dobra igra i dobra SF avantura, jedino ono imam malo sumnje da bi mozda mogli malo da smore sa prevelikim open-world-om i prevelikim forsiranjem neke realisticnosti i RPG elemenata.
Iskreno ne ocekujem da ce biti bolja od Mass Effect-a ali svakako verujem da ce biti jedna veoma dobra igra koja ce ostaviti nekog traga u gejming svetu.