Cisto informativno me zanima da li je moguce na konzoli na kojoj se odradi RGH uzeti igra koja je rezana za LT 3.0 i ubaciti u box i instalirati direktno sa DVD-a na hard i onda se normalno pokrece sa Hard-a?
Da li cu ja " sutra" kad izadje novi LT 3.5 ili koji god moci da uzmem igru narezanu za taj novi LT i lepo ubacim i instaliram je sa diska iako imam RGH ?
Neces moci, moci ces jedino ako fleshujes drive na taj zadnji FW(koji bude izasao). A ako ne, igras igre normalno bez problema kao i do sada direkt sa **H****DD-a, **bez diska…
A i btw. to je sve samo nagadjanje(oko novog FW), jer ne znamo sta i kakvu zastitu nam buducnost nosi - ako uopste nosi.
Primer radi, sada ti imas RGH i drive ti je fleshnut na LT+2.0, ti ne mozes pokrenuti ili instalirati igre koje zahtevaju LT+3.0 direkt sa drive-a, nego moras fleshovati drive na LT+3.0, da bis ih mogao instalirati i igrati sa drive-a…
Ne mora pomesao si druze, dovoljan je LT+ 2.0 cita XGD3 igre rezane za LT+ 3.0, na RGH konzoli sve provere su patchovane ne postoje, dovoljan je FW koji vidi XGD3 protekciju da bi sve igre cak i one lose patchovane radile. Sve igre rade na RGH konzoli, svejedno je da li je LT+ 2.0 ili LT+ 3.0.
@danijel: neces morati da ga flashujes na LT+ 3.5 ako ostane ovaj format diska XGD3 ako uvedu XGD4 nesto skroz novo bice potreban CFW koji vidi medium a patchevi nisu bitni.
Yup, bas pomesao druze, nisam uopste isao za time da i LT+2.0 cita XGD3 igre.
Tek sada vidim sta sam napisao, popio par i ubilo me ono sunce. Pod primer misleo sam na FW koji ne cita XGD3 igre(1.1. 1.9), kao sto sam rekao ““jer ne znamo sta i kakvu zastitu nam buducnost nosi””
Cisto informativno me zanima da li je moguce na konzoli na kojoj se odradi RGH uzeti igra koja je rezana za LT 3.0 i ubaciti u box i instalirati direktno sa DVD-a na hard i onda se normalno pokrece sa Hard-a?
Da li cu ja " sutra" kad izadje novi LT 3.5 ili koji god moci da uzmem igru narezanu za taj novi LT i lepo ubacim i instaliram je sa diska iako imam RGH ?
Da, mozes.
Opcijom copy from dvd sirektno kopiras igru na hard disk bez obzira koji je drajv/igra, ako imas jtag. Koliko ja znam. Meni radi.
Da bi citao narezane LT+ X . X igre potrebno je da ima neki CFW, u suprotnom nece videti zbog Emulacije original protekcije. Moze da se igra ako je igra narezana kao Data dvd sa onim fajlovima koji se raspakuju iz ISO fajla.
Mislim da je ovaj nacin suvisan izuzev ako imas dugo konzolu i mnogo domacih verzija igara pa nekada pozelis neku da odigras, dobar je za ripovanje originala…