Drugari, potrebna mi je informacija. Interesuje me da li svaku igricu koju imam na cd-u moram prvo da instaliram na hdd xbox 360 ili mogu odmah da igram ? Posto mi je receno da svaki igrica mora da se prvo instalira na hdd.
Hvala
Drugari, potrebna mi je informacija. Interesuje me da li svaku igricu koju imam na cd-u moram prvo da instaliram na hdd xbox 360 ili mogu odmah da igram ? Posto mi je receno da svaki igrica mora da se prvo instalira na hdd.
Hvala
Ne moraš, možeš da igraš čim ubaciš disk. Međitim, uvek je preporučljivo da se igra prvo instalira da bi se štedeo laser, jer nakon nekog vremena prestane da vrti disk. Uz to, u nekim igrama je skraćeno učitavanje ako je igra instalirana na disk.
Zato, ako možeš, instaliraj igru na HDD pre igranja, to je 5 minuta posla, a poprilično produžava radni vek čitača.
Ja za 5 godina, nisam niti jednu igru instalirao… Xbox mi je sljakao kao lud, bez ikakve greske, ikada
Svaka igra za xbox 360 mora da radi direktno sa cd-a po specifikaciji, zbog kompatibilnosti sa konzolama bez hdd-a.