Pozdrav svima, imam upit u vezi instalacije fsd-a na slim 4gb. Dakle radim prema ovom tutorialu JTAG Tutorial: Freestyle Dash and DashLaunch Installation - YouTube ali problem je u tome što meni u xex meniju nudi moj usb i flash memoriju na kojoj ne mogu napraviti nikakav folder niti išta kopirati na nju, ne nudi mi nikakve hdd-ove… Pitanje je, mogu li kako podesiti da mi pronađe tu internu memoriju od 4 gb ili moram staviti dodatni interni hdd pa na njega instalirati FDD ?
prebaci FSD na usb koji je formatiran na FAT32 u folder lupam FSD2 i prebaci jos jedan u folder FSD i pokreni iz foldera FSD2 iz xex menu-a, razlog 2 jer kad budes kopirao nece moci da ti kopira ono sto je pokrenuto, glupost ali je tako, pa onda kad udjes u FSD idi na File Manager i iskopiraj FSD folder na OnboardMu: uredjaj to ti je interna memorija, zatim napravi launch.ini sa ovim postavkama, otvoris notepad i paste sve tamo sacuvaj kao **launch.ini **i taj isti file prekopiraj na OnboardMu: ide samo na root ni u kakav folder vise ne ide znaci cisto ga kopiras na OnboardMu:
[QuickLaunchButtons]
BUT_X = IntMu:\Content\0000000000000000\C0DE9999\00080000\C0DE99990F586558
Default = IntMu:\FSD\default.xex
[Settings]
nxemini = true
pingpatch = true
contpatch = true
fatalreboot = true
regionspoof = true
noupdater = true
exchandler = true
debugout = false