Popij pivo/rakiju, uspavace te
Popusi buksnu, neces u zivotu lepse spavati. Marihuana nije droga, neces biti narkoman. To je lek…pola sveta vidi to kao lek, druga polovina ce videti kroz 10 godina
Ne moras ni pusiti, napravis kolace za nedelju dana, svaki dan oko 10 uvece pojedes 1, kad krene dA deluje bice vreme za spavanje. Ili rastvoris u mleku, pa solju mleka svako vece…pogledaj na netu, imas raznih nacina
Meni je najveći problem što sa 37 godina u okruženju nemam nikog od koga bih mogao kupiti šibu vutre, a dođe mi često da zadimim, zdravije je od apaurina i lexiliuma 1000%.
Jedino da kupis od nekog ko ti sin moze biti
Probao sam Bavariju i niksicko, mene zestoko sra*e, jedino sto mi se malo svidja od tih pića jesu vodka, tekila i viski, a rakija, pivo i ostalo mi se gadi.
Krs piva.
Pij nesto kvalitetno sto sam ti napisao.
A dobru votku tesko da si pio, jedino ako si pio neku pravu rusku od krompira, a ne ovi spiritusi nasi. Omirisem bacim peglu.
A viski samo Dzoni black label i Civas.
Dzek je burbon, mnogi tripuju viski, zbog lose reklame.
A ovi ostali ispod 3000 viskiji su bas losi.
Rakija se zna matori samo domace .
Votku “Smirnoff” i “Ruski standard” , viski “Johhnie Walker” , i “Jack Daniels”. Civas regal mi je nekako meh, ne znam. Zbog religije izbegavam alkohol, ali eto tih nekoliko put sam “probao”(citaj mortus) alkohol
Civas ne moze biti meh…
Smirnof je bljuvotina a ne vodka…to klinke piju jer je jeftino…to i baltic
Necemo znati dok ne probamo .
Od viskija samo Jameson i eventualno Balantines
Jameson uvek, Balantines nikad
Sama cena govori zasto .
Meni nije los, a sto se viskija tice, zar nije Jack najbolji
Mesate pojmove.
Viski kao viski MORA da bude sa odredjenog geografskog podrucja a to je Skotska.
Dzek Denijels - Burbobon, pandan viskiju i ima drugaciji ukus. Meni se licno ne svidja.
Krs tear - Balantines , Dzoni Walker Red label, Canadian old(Zakonom zabraniti), i bilo sta realno jeftinije od 2000 din.
Od ovih smrtnickih viskija koje mi mozemo da priljustimo -Dzek burbon, Dzoni Walker Black label -10 godina star izuzetna razlika u kvalitetu od Red label, i po meni tata Civas.
My 5 cents.
Edit: i da Smirnof ti je kao i Keglevic votka za devojke ;-). Bolje rokaj viski.
Evo i mog skromnog doprinosa offtopicu
Meni je Smirnof okej,srazmerno ceni,nije dobra nije ni losa, tu negde je i Absolut, e sad ima katastrofa tipa Baltic/Atlantic sa tim ni prozore ne bih prao…
Od ovih skupljih sto sam pio odlicne su Grey Goose(specificna i bas pitka) i Beluga je vrh but $ $
I naravno cisto piti i dobro rashladiti.
Je l’ neko primetio razliku izmedju Dzeka za Eu i naseg? Meni se cini da su to dva razlicita sveta,ali nikako da uporedim.
Beluga
Sto se tice ovo EU/SRB
Dovoljno je samo koka kolu da pijes u nemackoj, pa kod nas. A tek o kvalitetnijem alkoholu ne treba trositi reci.
Otišli ste u off daleko. Zaboravio sam pomenuti, buxna indice (nikako sative) pred spavanje ubija nesanicu k’o Pink volju za životom.
Nisam puno eksperimentisao sa vrstama, afghan kush mi je bio fenomenalan za ovakve stvari.
Treba nam tema o alkoholnim picima
Srb balantajns i americki nebo i zemlja, ovaj nas je dzibra najgora. Dalje necu da pisem svi znaju kada se proba nemacka nutela i ova za nase trziste drasticna razlika, alkoholi kod nas spiritusi teski.
Sve sami eksperti