Injustice 2 i PES 2018 (PS4)

Prodajem gore navedene igre na nalozima kupljenim na SpaceNet prodavnici, dakle garancija doživotna!

Obe igre mogu za 3000 din.

Pojedinačno Injustice 2 2000 din. a PES 2018 1400 din.

062 85 75 340 - Samo ozbiljni kupci, ako se ne javim odmah pustiite sms ili pišite u privatnim porukama.

Može korekcija cene - obe igre za 2500 din. :sunglasses:

Tesko da ce ko kupiti igre, sa tog sajta.

Kako ces druze da prodas te igre kad je pass vec zamenjen?

jedino ako si iz spacenet ekipe

Ja ne znam o čemu pričate vas dvojca?

Moje su igre, tj. nalozi - kupljeni od njih. Dakle pass nisam menjao, kome prodam može da promeni ali koliko znam to je protiv politike SpaceNet-a… Kupujem kod njih igre već godinu i po dana, nikada nisam imao problema… Ukoliko postoji bilo kakav problem zovete ih i rešite, ali nema potrebe igre su testirane i rade, prodajem ih jel ne stižem da se igram…

P.S. Evo screenshot prepiske između mene i SpaceNet-a, očigledno niste dobro informisani.

Ti iz space neta su prevaranti koji prodaju kradene igre i postoji velika sansa da ti nalog bude banovan, pritom jako cesto se desava da pravi vlasnik povrati igru pa je ti onda izgubis.

Ne znam da li sada prodaju proper naloge kao sto imas na razmeni igara.

Ali nekad su njihovi nalozi radili po sistemu, kupis nalog sa igrom, nekad te usere pa bude vise igara sem te, nekad ne. Ulogujes se na taj nalog, stavis ga kao primarni, stavis da se skida igra/igre i NIKAD vise ne logujes na taj nalog. Zasto? zato sto menjaju pass. Tebe to ne remeti jer si se tada ulogovao i nikad vise i igre ti rade. Ako se kojim slucajem ulogujes, nalog ti prijavi pogresan username/pass i automatski ti zakljucava igru/igre koje si skinuo. novi pass nemas, rekli ti da ne ides na nalog vise, ti si otisao, jebiga.

Tako je bilo ranije. ako sad prodaju proper naloge onda je ok.

@gospodin_covek @Akiris Ja ne znam odakle vam takve informacije, ali ja nisam nikad imao takve probleme. Recimo čak mi se jednom desilo da nisam mogao da pokrenem igru jer nisam postavio nalog koji treba za primarni i obrisao sam ga. Sasvim regularno su mi opet poslali user i pass i bilo sve ok…

Baš vam hvala što ste verovatno bez ikakvih osnova zaplašili ljude, sad ću ih prodati malo sutra… :disappointed_relieved:

Zasto bi te neko plasio bez razloga pa niko nije ovde dijete, citaj malo po netu i po forumima sta se desavalo ranije sa SpaceNet nalozima.

Ok priznajem da nisam to znao, ja na svu sreću nisam imao loših iskustava, ako je tako čudi me da su sada toliko popularni…

Hvala vam onda na upozorenju, obratiću pažnju. Ko želi ove igre eto mislim da su i dalje po veoma dobroj ceni…

Moguce je da su se sada popravili ali dugo vremena su imali losu reputaciju.

Pa neces ih prodati ni za 1500, a ne za 2500.
PES 18 je svoje odsvirao i ne znam ko ce uopste davati pare za to. Injustice 2 je bio skoro na dobrom popustu, a da na sve to ne dodam samo cinjenicu sa kog sajta poticu igre.
Zao mi je, ali to je cista realnost. Pozdrav

Druze uzimao sam naloge od njih pre nego sto si ti krenuo. to sto sam napisao su informacije iz prve ruke. mogu i ja mailove da ti screenshotujem.

Ok druže izvini a ako misliš da ih neću prodati što uopšte čitaš ovaj oglas?

Moje je pravo da postavim oglas i ako neko hoće da kupi neka kupi. Bila je skoro Injustice 2 na popustu ali nije više. Sada joj je cena oko 40ak dolara na PS Store-u a po netu preko naloga da kupiš joj se kreće cena i oko 25 - 30 dolara…

PES 18 nije svoje odsvirao jer je 19ica nova i skupa i retko ko može trenutno da je priušti a po ovoj ceni sigurno ne možeš da nađeš ni PES 2017…

Ukoliko se ne slažeš u redu, iskomentarisao si i produži dalje, nemoj da mi hejtuješ oglas na ovakav način mislim da nije u redu.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH.

Napisao sam dobronamerno, a da produzim dalje, eto necu. Kako ti mozes da postavis oglas, mogu ga ja i iskomentarisati i ti nemas pravo da mi to zabranis.

Prodat Injustice 2 srećnom korisniku. Kaže sve radi, nije imao nikakvih problema… PES i dalje aktuelan, može po najvećoj ceni koju ponudite :wink:

Poruke u inbox ili sms

Prodat i PES2018. Hejteri javljam se kada budem još nešto prodavao povoljno. I to će verovatno biti kupljeno sa SpaceNet-a ahahahahaha :grin:

Može lock…

Nije ti lako druze.

1 Like

Niko nije hejter nego ti kupujes i prodajes ljudima kradeno, ide na tvoju savest, ajde sada paljba.

Tvoja briga za ono što ja prodajem je baš dirljiva, pravi si “gospodin čovek” zaista… :joy:Javili se ljudi sve ok, imaju moj kontakt i kontakt space net-a kao i regularne tj. validne podatke za user-e, nema prevare ali paranoja je čudo! :sweat_smile:

A to što ti olako osuđuješ bez dokaza šta ja prodajem je za “paljbu”, niti sam nekoga prevario niti ukrao, nikad u životu, niti imam takve namere.

Ma uostalom ne znam zašto se ubeđujem sa vama.

pozzz