Obzirom da Indie igre u poslednjih nekoliko godina ozbiljno grabe deo gaming kolača i da novi dragulji iskaču poprilično često, mislim da je vreme da imamo jednu temu u kojoj možemo da kačimo stvari vezane za Indie igre (najave, trejleri, preporuke…)
Odlična tema, @n00dle lupak bookmark odmah
Little Kitty, Big City sam uskocio onako malo, na kraju igram evo treci dan. Totalno opustajuce, chill.
Premisa igre je da ste kao macka pali sa zgrade iz svog stana, i sada kao kucna macka trebate da se snadjete na ulici, i nekako popnete nazad gore do stana. Ne znam kome je ovo palo na pamet. Verovatno nekome kome je macka pala sa zgrade.
Uglavnom istrazujem trenutno, da zavirim u svaki kutak mape i odradim sve ili vecinu stvari sto je moguce. Moram doduse priznati da sam se malo zaglavio i ne znam kako da udjem u jednu gradjevinsku zonu, moracu oko na YT da bacim. Recommend.
Ako ćemo pravo igra je low budget clunky smeće, ne bih je preporučio iskreno ikome sem za decu zbog simpatične cica mace (možeš menjati razne kapice jej) Moja ćera od nepunih 5 godina igra i njoj je super, iako se s vremena na vreme ne snalazi najbolje u smislu gde treba da ide, šta treba da radi itd.
Juče sam kačio na Xbox temi:
Što neko napisa u komentarima izgleda kao da je A24 filmska produkcija pravila igru.
OK, rešio sam ovo danas.
Nazalost sam morao novi game pokrenuti, nije se dalo drugačije, ali nije problem jer je super igra.
Naime savet, tj. napomena za druge koje uskoče u igru da im se ne desi isto:
ne znam da li je bug, ili softlock pošto sam prebrzo završio glavni objektiv igre. Da bi otključao prolaz u jedan delić grada gde se nalazi i gradilište mora onom rakunu Tanukiju odneti 3 pera i on onda omogući prolaz portalom na taj deo mape. E kada sam ja odradio „glavni“ objektiv igre i vratio se nazad dole, on je jednostavno nestao sa mesta gde inače stoji. Samim tim sam bio zaključan da pristupim tom i još nekim drugim delovima mape.
Dakle kada sretnete Tanukija, prvo mu 3 pera odnesite i onda radite ostalih 100 objektiva koje igra nudi.
E hvala ti baš na PET predloga.
Inače, odradio sam bio brz google search i prvi rezultat mi je bila neka Steam diskusija gde su svi ili menjali ini fajlove ili pokretali novi gejm. Dalje nisam trazio nisam imao vremena J-B-G.
Eto, mozda tvojih PET predloga pomogne nekom drugom.
Ja nemam pojma da postoji problem da se uđe u građevinsku zonu. Ja kad sam došao tu vrata su bila otvorena.
Mada ja sam imao već 3 pera kad sam sreo rakuna.
Ja poceo pre par dana. Nije mi bas na nivou originala i pogotovu me nervira sto je early access, ali je odlican svakako.
Probao ja. Iskreno zabo na pocetku i ne znam stq i kako, ali vraticu se cim platiniram Fallout 4
E probao sam, svi je hvale, čak spominju nevaljalu reč GOTY, ali ja nisam imao pojma šta treba da se radi. Totalno sam bio zbunjen šta igra očekuje od mene. Kontam kada klikne da je vrhunski, ja samo još nisam stigao do toga.
Sve je danas GOTY. Uostalom tebi su 15 igre godisnje GOTY a skupa ne mogu ni GO da imaju
Jako zaguljena metroidvanija, ne govori apsolutno nista, vec u pocetnoj zoni morao sam da guglam komandu za ispustanje itema iz inventara (bacanje petardi).
Ima jako zanimljivu pixel grafiku sa neonskim vajbom, toliko da mi je prvi put zao sto nemam OLED switch.
Malo me smaraju zagonetke, videcemo koliko ce me drzati.
Odgledah slučajno recenziju za Little Kitty (uzgred ne mogu da se naviknem koliko mi je bedasto ime), prijatno me iznenadilo kako igra izgleda! Očekivao sam nekakav mikro-budžetni vajb, kad ono deluje sasvim solidno. Još se lik žali da je igra prekratka, a ja se mislim, to mi reci!
Definitivno će da se proba, čim se iskobeljam iz robotske kabine, jednog lepog dana.
Jeste kratka, ali opuštajuća. Stray bez nasilja…