Indiana Jones and the Great Circle - Gameplay Reveal Trailer | Xbox Dev Direct 2024

2 Likes

Odlicno izgleda. Nadam se da ce biti neka opcija da bude kamera iz treceg lica.

Ocigledno je bilo da nije bio Fordov glas, ali Troy ce odratiti odlican posao, ne sumnjam.

https://x.com/thegameawards/status/1748087150518870342?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

1 Like

Ipak sam vise ocekivao. Nisam zadovoljan detaljima, ni facial animation-om koji su slabijeg nivoa, ali nadam se da ce biti za 80 ocenu.

Izgleda da i dalje furaju (vremešni) Wolf engine :frowning:

Rekli su u Directu da ima, čak su i prikazali tranziciju iz prvog u treće lice.

1 Like

Vidio sam to, samo nisam shvatio da li je to za odredjene scene ili moze u bilo kojem trenutku?

Pređe u 3. lice samo kad se penješ uz merdevine i slične radnje. I naravno u cutscenes.

1 Like

Toga sam se bojao

Kakav pakao Indiana Jones + Bethesda, u Morrowind engine-u :sweat_smile:

ID Tech engine je ovde u pitanju, nije Creation engine. Videh bas je Digital Foundry spazio ikonicu u jednoj od scena.

https://x.com/dark1x/status/1748088339654115709?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

3 Likes

Da je igra iz trećeg lica kao Uncharted i Tomb Raider mislim da bi bio bolji posao za igru ovog tipa…
Svakako će se igrati, ali nisam baš presrećan što je iz prvog lica, a pogotovo ako bude neki miks oba.

4 Likes

Pakaleo indeed :smile: But hey, Troj Pekar daje glas Indiju, tako da odmah ide ocena +1
Jokes aside igraće se ovo svakako i drago mi je što koriste lik Harisona Forda za Indijanu. Nadam se da će all in all ispasti ok igra pošto animacija likova, kao i facijalne animacije su ono neki mid tier level obzirom da smo ipak u 2024. godini. Tu u suštini njihov vremešni engine dolazi do izražaja.

2 Likes

Generalno i ja mislim da bi za igru ovog tipa bolje lezao 3rd person view. Ali sa druge strane, sa obzirom da je Machine games, i bolje da je iz prvog lica. Taman da se razlikuje upravo od Uncharteda i Tomb Raidera. Pa kako ispadne na kraju, ispadne.

Steta sto ne izlazi ma PS, bila bi ocena odmah +2.

1 Like

fixed

Machine Games su majstori 1st person igara, ne znam zašto bi iko očekivao 3rd person lol. Da je 3rd person onda bi ljudi poredili igru sa Uncharted ili Tomb Rider. Nekako uvek se sudi na osnovu onoga što igra nije nego što jeste.

Btw prelepo:

8 Likes

Mozda ipak bolje da izbegnu Uncharted i Tomb Raider kao konkurenciju. S druge strane, ako se uradi dobro, 1st person moze da ispadne kul. Neko je spomenuo Riddicka i Darkness, obe su fenomenalne 1st person akcije.

U sustini daj mi dobru grafiku, manje je bitno izvodjenje. Facijalne animacije nisu nesto, ali nisu ni u novom Spidermanu bile, to je i dalje vise nego prihvatljiv nivo.

Ako ubodu vibe, cinematic feel, Indie charm, uz iconic OST, mozda i ispadne nesto.

Ne znam bas koliko su majstori, nadam se da nece biti samo Wolfenstein sa Indie licencom i likovima.