In-Ear Headphones koje uzeti?

Pozz drugari, evo me posle dugo vremena i imam novu temu o kojoj bi diskutovao.

Kupio bih sebi slusalice ili ti bubice kako bih konacno zamenio fabricke slusalice od fona. :smiley:

Stavio sam da budzet bude do 30e sto mislim da je sasvim dovoljno, jer nisam lud da bacam pare na slusalice… :stuck_out_tongue:

Kontao sam Pioneer sluske, ali me interesuju vasa iskustva, sta gledati, koji modeli su dobri itd…

Ja sam kupio pre neki mesec steelseries in-ear flux za 2800. Dosta njih preporučuje xiaomi piston 3 sluŔalice za nekih 20-tak dolara ali moraju da se poručuju a mrzi me da čekam.
Ove steelseries su dosta dobre, ponekad ih koristim i za cs go i dosta dobre su i za igranje.

Ispisa kilometarski post i videh ā€œdo 30ā‚¬ā€

Pogledaj koliko koÅ”taju Sennheiser CX150 ili 175, trebalo bi da je pala cena za njih, koÅ”tale su oko 50€ do pre god i neÅ”to dana.

Isto imaŔ Philips neke koje su baŔ extra, zaboravio oznaku, možda su isto neŔto malo preko tvog budžeta ali bih preporučio neke actual quality headphones a ne gejmersku wannabe marku za sluŔanje muzike :smiley:

Sennheiser neka ti bude prva opcija.

Taking a dig at me? [emoji14] :smiley:
Mada da, upravu si, ako će za sluÅ”anje muzike neka bira neke druge, ja ne znam da li sam jednu pesmu čuo kroz ove sluÅ”alice, ne koristim ih za to.

Ahaha da :stuck_out_tongue:

Realno, sto posto ne uzima da bi igrao igre na telefonu :smiley:

Ne igram ni ja na telefonu, nemam nijednu igricu :smiley:
Ma znam da nisu najbolje, jednostavno ili je bilo ona sranjca za hiljadu dinara ili ove. Gledao sam i ja Sennheiser, ali su sve bile preko 4000 i koliko sam video nemaju mikrofon, a to mi treba.
Koristim ih za gaming poŔto me nerviraju velike sluŔalice, osim za cs go, tu mi treba kvalitetan zvuk :smiley: