Ja sam kupio pre neki mesec steelseries in-ear flux za 2800. Dosta njih preporuÄuje xiaomi piston 3 sluÅ”alice za nekih 20-tak dolara ali moraju da se poruÄuju a mrzi me da Äekam.
Ove steelseries su dosta dobre, ponekad ih koristim i za cs go i dosta dobre su i za igranje.
Pogledaj koliko koŔtaju Sennheiser CX150 ili 175, trebalo bi da je pala cena za njih, koŔtale su oko 50⬠do pre god i neŔto dana.
Isto imaÅ” Philips neke koje su baÅ” extra, zaboravio oznaku, možda su isto neÅ”to malo preko tvog budžeta ali bih preporuÄio neke actual quality headphones a ne gejmersku wannabe marku za sluÅ”anje muzike
Taking a dig at me? [emoji14]
Mada da, upravu si, ako Äe za sluÅ”anje muzike neka bira neke druge, ja ne znam da li sam jednu pesmu Äuo kroz ove sluÅ”alice, ne koristim ih za to.
Ne igram ni ja na telefonu, nemam nijednu igricu
Ma znam da nisu najbolje, jednostavno ili je bilo ona sranjca za hiljadu dinara ili ove. Gledao sam i ja Sennheiser, ali su sve bile preko 4000 i koliko sam video nemaju mikrofon, a to mi treba.
Koristim ih za gaming poŔto me nerviraju velike sluŔalice, osim za cs go, tu mi treba kvalitetan zvuk