IMMERSE Torrenti

Kao sto se na slici moze videti, “izasla” je gomila novih filmova. Prve tri strane TPB-a u sekciji HD Movies su popunjeni sa ovim torrentima. Svaki od torrenta ima preko 10k seedova, a ni 1000 leechova. Kad otvorim link dobijem error: Not found aka 404. I svi filmovi su iste velicine 704,03MB. U cemu je fora ovde? I kad kopiram naziv torrenta u google, dobijam na par mesta te torrente ali kad ih pokusam otvoriti obrisani su :confused:

Mislim da je neki vid neslane šale zbog gašenja torent sajtova pa se dosjetili neki klinci na raspustu da zezaju narod

To su sve klonovi. Izaslo je bezbroj KAT klonova. Sve su skoro prevare.
Pazite se. Neki su samo sprdnja. Neki su klonovi samo da bi izgradili pricu na slavi KAT-a
A neki su cak jako opasni, seruju stvari koje ne zelis na svom kompu nikako.
Tako da pazite se.
A bas sam ja hteo u nekoj temi da pitam ima li neko link za pravi originalni kat.
Ako ima da podeli sa ostatkom, naravno na PP. Ja nikako nisam uspeo da nadjem.

Ocigledno je prevara… Treba biti stvarno neiskusan pa na ovo nasesti. Za filmove samo kucaj u google yfi torrents, prvi link…

Ma da, vidi se odmah. Ima na listi cak filmova koji izlaze sledece godine. :slight_smile:
Obicno je sve suvise dobro da bi bilo istinito ili su liste stare pa su filmovi od pre nekoliko meseci.

U poslednje vreme samo na yifiu skidam filmove zbog kvaliteta ali i zbog pouzdanosti. U poslednje vreme svi filmovi imaju HC japanski/kineski subtitle, sto stvarno ide na zivce.

To bude samo kada se pojavi film, sa onim prvim verzijama…

Yiffi i kvalitet? Cmon :blush:

Jedino sto tamo valja jeste odnos kvalitet i velicina samog fajla.

Ma ja od uvek skidam samo sa privatnih torrenta, posteno(bez nekih muljaza) drzim ratio, uvek je max. brzina…zadovoljan.

Meni sasvim dovoljno. Kvalitet je neverovatan u odnosu na velicinu fajla.

To i ja kazem. Ali cim film pustis na necemu vecem od 32" vidi se o kakvom se “kvalitetu” radi

Da li ima neki “dobar” private tracker za filmove i serije a da je otvoren za registraciju? Ako ne, kako doci do invite-a?
@Akiris Imam 720p 42" televizor, i meni je slika odlicna…ne moze biti bolja zbog samog televizora…ali vidim da im zvuk nije jaca strana…dosta los kvalitet ima

I moj tv je 720p 42" tako da prolaze nekad i ti losiji mogu da prodju.
Ali stvarno ako neko ima neki sajt da je voljan da posalje pozivnicu ili neki javni da valja bilo bi super da podeli. Hvala.

Imam ja za torrentday par komada. Aj mi sibnite private poruke da ne smetnem s uma pa cu vam poslati kad se vratim s mora :blush:

2 Likes

Yifi tata. Full HD film od 1,5GB-2GB i sasvim pristojnim kvalitetom. Kad vidim torente od po 10GB shvatim koliko je yifi dobar.

1 Like

Ja obrnuto :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

[quote=“Akiris, post:16, topic:11342, full:true”]

Ja obrnuto :grinning_face_with_smiling_eyes:
[/quote]Ti si izgleda isti kao i ja :smile: , ako nema minimum 8-10(pa i do 15)GB full HD film, niti ga ne skidam :slight_smile:

Nisam bas toliko ekstreman. Cim vidim 1080p SPARKS, ili njima slicni a dobro poznati, odmah stavim da se skida. Dal je 8,10, ili 6 gb ne zanima me. Doduse volim da skinem i web-dl ripove ako je neki film koji cekam.

Ne kazem da je yiffi los, naprotiv. Ja ga koristim kad se sa zenom dogovorim u pola 9 uvece sta cemo da gledamo a film nije skinut. U bilo kom drugom slucaju se drzim proper 1080p ripova.

[quote=“Akiris, post:18, topic:11342, full:true”]
Cim vidim 1080p SPARKS, ili njima slicni a dobro poznati, odmah stavim da se skida.
[/quote]Pa to je to, prosek je 8GB za full hd, a imas i onih po 15 GB isto Sparks i slicni samo sa boljim kvalitetom zvuka, te vecinom i skidam.

Kad pogledas barem danas 15GB nije puno, i na srecu vecinom svi imamo brze internete, 15GB skines dok zapalis cigaru i popijes kavu :slight_smile: .

Skidao bih i ja te filmove, ali problem je sto pustam preko Blue Ray playera pa moram imati formatiran eksterni HDD na FAT 32…ne mogu vece filmove od 4GB.