Imam igru koja je XDG2 i koja neće da se verifikuje u abgx360

kako je narezati. kada je provučem kroz abgx360 izbaci da neće da je verifikuje, a piše da je XDG2. da li je narezati normalno (kao i XDG3) ili je treba prvo konvertovati u XDG3. zanima me zbog eventualnog bana sa Live-a, jer sam Gold Member… hvala

Koja je igra u pitanju i jel’ scensko izdanje (COMPLEX, STRANGE, itd…)?

Pa u svakom slucaju ako si Gold member a abgx nece da verifikuje igru nemoj da rezes

hahahah, dobar si, ti bi konvertovatovao XGD2 u XGD3:bow

verifikovanje xgd2 i xgd3 zavisi od toga dali je taj rip igre u bazi abgx-a,znači nema razlike između ova dva formatau verifikaciji…
e sad zavisi i od toga da si namestio abgx kako treba i još jedna stvar,ako ti je u logu abgx-a pisalo da nemože ili da nađe neki video file moraćeš da skineš video file sa abgx-a za određeni wave i da ga ubaciš u folder gde je instaliran abgx…
ovo se meni desilo samo jednom za sve ovo vreme tako da malo je verovatno da se tebi to dešava…
najlakši način-skini drugi rip a ovaj u kantu
a ovo,xgd2 u xgd3 neće da može…

hvala na odgovorima… inače desilo mi se već jednom da nikako nije htela da prođe verifikacija u abgx360 (čekao sam jedno dve nedelje), pa sam obrisao iso i skinuo drugi, koji se prošao odmah… Samo se ne sećam da li je tada u pitanju bio xgd2 ili xgd3. Sve u svemu kontam da je najpametnije obrisati i skinuti drugi iso… Može lock:da:
e da… raduje me što sam vas fino nasmejao sa: “a piše da je XDG2. da li je narezati normalno (kao i XDG3) ili je treba prvo konvertovati u XDG3.” :lol:

evo koja je igra i verzija iste… Of Orcs And Men [MULTI][XBOX360][PAL][XDG2][[COMPLEX]