Denon D-F109N Network mini linija, diskretno a opet dovoljno jako za neko uzivanje u muzici, nekako ga vidim na nekoj komodici da krasi kraj neke sobe… ali cena me odvlaci zesce 450e, damn son!!! Za te novce moze da se kupi risiver totalno dobar + 2 bookshelf zvucnika malo vecih i jacih od ovih za cca 350-370e. E sad da me neko pita sta ce ti to kad imas 5.1 sistem, ne znam ni sam, jednostavno mi se svidja, diskretno izgleda, ponajvise jer ima internet radio i ne zauzima puno mesta, za u dnevnu kao neki sistemcic koji je em lep na oko em funkcionalan, da ne izgleda dnevna soba prenatrpano… bujna masta, beep svasta
Vrhunski izgleda i verovatno isto tako i radi. Ali… Sta ce ti sada to? Znam da imas vec dobru muziku. Koliko ces sada to u dnevnoj eto da koristis. Pitanje je sada. Vidi eto…
Pa jedno 70% manje nego ovo sto vec imam, uzeo bih jer mi fali tamo nesto, a ne razvlaci mi se ceo 5.1 sistem… Imam sad Yamaha risiver ali je mator, mission zvucnike ali nisu nesto specijalno, 2sistemci, masivne kutie ali dzaba kad imaju 20cm bass i 25mm tviter, srednji tonovi ne postoje nigde… Bolji bi bili da im je ovaj glavni 16-17cm…
E sad, online radio, to bi sviralo stalno kad sam ja tamo a kad nisam odvrne zena npr [emoji14]
Jos razmisljam o tome i verovatno necu sada nista, tek kad se bacim na sredjivanje svega dole onda tek, sad ove godine zavrsavam ceo sprat konacno, pa ce tek onda uslediti modernizacija donjeg dela, pa za muziku sta pretekne
Pa onda polako. Nema zurbe. A ta za internet radio te kapiram. Ne mogu da ti nacrtam koliko mrzim nase radio stanice. Zbog besumucnih reklama koje ko za onu stvar krecu istovremeno na svim stanicama. Pa ne mozes ni da okrenes na neku drugu muziku.
Slicnu liniju samo Yamaha sam ja gledao. Isto je bila paprena oko 400e ali se stvarno lepo cuje za tako male zvucnike.
online radio nema reklame, ama ni malo, neke stanice bas koje volim imaju reklame tipa 1 minut na svakih pola sata, i to su reklame tipa kao u GTA V samo nesto kazu i kraj, nema vise da te dave, odmah nastavlja muzika i idemo dalje…
Nabavio sam Nvidia Shield za 4K HDR 10 bit + ThruDolby Atmos gledanja filmova…
Sada zvucnici jos mi nisu stigli…cim stignu…podelicu sa forumom detaljnije iskustvo
Ja sam na TV nakačio CD risiver Yamaha MCR-040 i sada mi sav audio ide preko njega, i plejer i Xbox i TV.
Nije neko ludilo, ali sam mnoogo zadovoljniji u odnosu na vanila tv zvučnike, dobio sam i bas.