ILL – Novi horor iz prvog lica

Danas su Team Clout i Mundfish Powerhouse predstavili novi trejler za realistični akciono-survival horor ILL tokom Summer Game Festa, prikazujući impresivnu grafiku i groteskne neprijatelje. ILL je prvi projekat studija Team Clout i prva igra u okviru inicijative Mundfish Powerhouse – novog razvojnog i investicionog ogranka studija iza igre Atomic Heart, koji ima za cilj da podrži i osnaži mlade studije sa vizionarskim igrama.

Smeštena u misterioznu istraživačku stanicu, ILL je realistično akciono/horor iskustvo iz prvog lica koje igrače uvlači u imerzivnu i atmosferičnu naraciju sa elementima “body horror” žanra. Tim koji stoji iza igre sarađivao je sa poznatim filmskim rediteljima i dizajnirao čudovišta za horor filmove, a igra sadrži inovativne mehanike poput naprednog sistema za raskomadavanje tela, binauralnog zvuka i realistične fizike. ILL je istovremeno omaž i evolucija survival horor žanra. Ova igra veruje u to da video igre mogu dopreti tamo gde film ne može – “ispod kože”. Cilj je da igrač ne samo posmatra strah, već da ga i iskusi. Bol, strah i dezorijentacija prenose se direktno u ruke igrača – bez mogućnosti bekstva, za razliku od filmova u kojima likovi vode kroz užas.

Ova igra je najavljena pre 4-5 godina. U meduvremenu sam pokusavao do doprem do bilo kakve informacije i konacno sada je imamo. Jedva cekam igru!

4 Likes

Nema jos na PS

Znači bolesno izgleda. :smiley: Takodje deluje skriptovano i živo me interesuje kako će krajnji proizvod izgledati.

2 Likes

Super mi je sto trci mlatara rukama, trazi izlaz, spusta rezu na vrata, razbija padlock i onda kad treba da otvori vrata, kvaka magicno sama uradi otvaranje :rofl:

Salu na stranu, igra deluje primamljivo ali uvek kad vidim ove igre iz prvog lica, mislim se, sta ce meni potencijalni srcani udar pre vremena?

1 Like

Ne deluje nešto strašno, cela igra mi daje neki Scorn vibe što se tiče tog sporog kretanja, animacija i akcije. Deluje mi kao walking simulator sa ponekom pucnjavom, daj Bože da grešim ali previše je ovo skriptovano z amoj ukus. Pamtim tako par igara koje su prezentovali pa ispade bezveze, kao ona neka igra u paklu kao, ne mogu da se setim imena sada. Ali videćemo, nek bude da grešim. :face_holding_back_tears:

1 Like