Igrice seckaju

DASH: 2.0. 17349.0
KONZOLA: Phat Jasper
FSD VERZIJA: 3.0b rev 775
EXTRACT IGRE: Xbox Backup Creator
INTERNA MEMORIJA KONZOLE: DA 512MB
VELICINA HARD DISKA: 20GB
TIP HARD DISKA: Interni.
OPIS PROBLEMA: Igrice sam igrao preko LAN kabla, direktno sa laptopa zbog malog hard diska, na hard disku je uvek po jedna igrica koju cesce koristim zbog brzeg ucitavanja (uglavnom fifa). Koristio sam Auroru koja je bila instalrana na hard disk xboxa. Laptop se pokvario, sad posle mesec dana sam resio da taj hard ubacim umesto postojeceg. Znam da sam brisao putanju ugrica zato sto aurora secka kada nije ukljucen laptop i u dashlaunchu sam vratio FSD kao default. Nisam obracao paznju da li je vec tad seckalo tek kada sam stavio prvu igricu na novi hard. Igrice seckaju, na primer NBA od sudijskog podbacivanja nemoguca, Blur secka i pri ucitavanju i ostale rade slicno… Probao sam da pokrenem igricu sa flesa isto, vratio sam stari hard igrice seckaju. Da li je moguce da sam ja nesto zabrljao ili je nesto otislo? Da ne duzim dalje, ako neko moze da pomogne neka pita sta jos treba, slike, snimak ili sta vec…

Iskljuci u opcijama LAN spoj

gde imam tu opciju? FSD, Aurora ili dashlaunch?
Da li je neki problem zato sto flash i system pokazuju 0 od 16MB (treca slika)?

kako znam, nemas opciju za FSD, Aurora ili dashlaunch nego ih mozes intstalirati a imas par tema u ovom forumu kako i sta se to radi… LP

Ne razumem bas najbolje drugu polovinu tvog odgovora ali nema veze. Problem sam resio tako sto sam opet napravio konekciju sa kompom. Sad sve radi bez seckanja.