Igrice preko Argentine

Kupio sam igru i pratio sva uputstva sa sajta.
Skinuo sam vpn stavio argentina i kad pokusam da reedemujem kod pise mi ovo sto sam poslao. Da li neko zna resenje za ovaj problem?

Ma boli me uvo za taj kod 120 din sam puko na to, samo me zanima zasto ne radi
A uzeo sam i cyberpunk za 1200, ali ni taj kod mi ne radi, pise mi isto ovo…

1 Like

Ne moras bas za svako pitanje da otvoris novu temu :smiley: rokaj i u postojecoj pa ce ti ljudi odgovarati :smiley: koji vpn koristis? zna da bude problema sa besplatnim vpn aplikacijama :confused:

Vpn.lat
Da probam mozda preko kompa? Koji vpn da skinem?

1 Like

vpn lat obicno radi posao ljudima sa foruma. Neki koriste i hola vpn. Probaj naravno. Mada sam ja do sada uvek sve radio preko telefona preko Tunnel Bear aplikacija. Ali posto sam cesto menjao region, nesto je zabagovalo pa mi vise nijedan free vpn ne radi posao :confused:

1 Like

Rekoh jednom placeni vpn radi uvek. Samo sam probao nisam redemovao. Imam igru. Mogu ti aktivirati ako hoces na tvom nalogu.

1 Like

Svaka ti cast ako bi to uradio, a kako mozemo da se cujemo privatno posto ne znam kako se koristi ovaj forum😂

Posalji coveku privatnu poruku, detalje tvog naloga i on ce ti aktivirati. I uplati mesecnu pretplatu za aktiviranje gift kodova kod Nikole. Prvi mesec 50% snizenje na regularnu cenu :smiley:

3 Likes

Ide oglas na kupujem prodajem :joy::joy::joy:

3 Likes

Problem resen. Brale skida igre :smile:

14 Likes

Amin! Hvala @iNikola :achievment:.

Isto lepo što niko, čak ni annon posetioci nisu maznuli čoveku code (ma koliko skup ili jeftin bio) :heart:.

20 Likes

Ima nade, nismo govna :grin:

12 Likes

Ima dosta finog i kulturnog naroda, problem je sto su budale uvek glasnije pa se stvori pogresna slika

6 Likes

Na republici bre sve elita :grin:

2 Likes

Bas sam nedavno naleteo na ovaj forum i prezadovoljan sam, svaka cast svima, pogotovo Nikoli koji mi je pomogao sa ovim problemom!
Zivi bili :slight_smile:

5 Likes