Igre za PC, Game patches, Fix-es, DLC i slično

Manje više da, ima još naslova koje nije probio, za njih ima hypervisor metoda ali jednu po jednu skida ih sve

2 Likes

Pragmatu sam htio uzeti sinu, kaze dijete hoce to da igra, a Mafia The Old Country mu takodje bila interesantna. Kad je izasla Pragmata crack bas smo se obradovali, sad nas je Mafia dodatno oraspolozila. Nema veze sto sin ima 9 mjeseci, juce mi rece da hoce i GTA6 na izlasku, ko sam ja da se bunim.

11 Likes

Mafia, meni bar malo glup koncept.
Simpatična priča, grafika, ali koncept misija i odvojenog free roama su baš glupo realizovali. Milijarda collectiblesa, tek kad prođeš pored njih prikažu ti se na mapi, nema minimapa ni indikatora da si blizu nekog, checkpoint sistem retko debilan, 2 metra se vratiš u kontra smeru od waypointa odma kreće tajmer da se vratiš na put. I onda kad odradiš main story misiju, pošto je svaka chapter za sebe, zaključa ti regiju i ne gine da se radi replay celog chaptera.
Razumem da je zamišljena kao polu linearna, al baš iritira kad ovako pokušavaju da veštački produže play time.

Inače lepo vreme za pc gaming, ovaj lik izbacuje naslove brže nego što je moguće da de odigraju, skoro da sam zaboravio osećaj da ne znam šta bi pre pokrenuo, a sve free.
Nagađaju da će mu sledeći naslov biti crimson desert, ali ne verujem jer oni su otišli već u pravcu live service, rokaju update sa novim contentom i featurima maltene nedeljno.
Ja navijam da mu bude dragon’s dogma, to bi baš voleo da vidim kako radi jer je na releaseu bio raspad, a recimo poređenja radi wukong legit day one vs voices crack 15 fps razlika

2 Likes

1 Like

Tako mlad a već “man of culture” :sweat_smile:

Kako bi bilo extra ako i 007 razbije odmah kao Lego Batman. Valjda 007 ne koristi neku unapredjeniju verziju Denuva :grimacing:

Iskreno posto su dodali Denuvo infomaciju bukvalno u poslednjim minutima pre izlaska, bilo bi lepo da se isto dogodi. Ako i ne bude uvek imas alternativu offline aktivacije.

007 First Light-voices38

1 Like

Me zezaaas?! Woww

Da se ustedi gde se moze, septembar ce biti paklen :slight_smile:

Izgleda da ovo uredno radi na 1.0.3 verziji :grinning_face_with_smiling_eyes:, a ne samo na osnovnoj kao sto kaze.

Odlična vjest! Taman oslobođene pare da kupim Destiny 2 komplet, više se isplati uzeti.

1 Like

2 Likes

Ako nekog mozda zanima :smiley: Assassins.Creed.Shadows-voices38

2 Likes

Zanima mene uvek, zareko sam se da ubiju ne dam nikad više ni dinar. Taman sam uzeo oled, da mi bude prvi naslov :grinning_face:

Ehh sto nije Black Flag :frowning:

@Snake08
Black flag resynced za sada samo hypervisor.

Od pre par dana su hypervisor metodu omogućili i za linux, bez da mora toliko security podešavanja da se gasi kao na windowsu. I ac je bila prvi naslov da sam probao hv. Radi ok. Ali opet bih sačekao voices release. Em nvidia radi lošije na linuxu, em denuvo malware učini svoje pa se i tu gube performanse

2 Likes

The First Berserker Khazan-voices38

4 Likes

Mali info ako je neko zainteresovan :smiley:

Avatar.Frontiers.of.Pandora-voices38

Crimson.Desert-voices38

3 Likes

Isto i
Atomic Heart-RUNE
Beast of Reincarnation-RUNE
Iz prve su izbacili denuvo, a druga nije ni imala
Sve u svemu top vreme za pc, mislim da je od naslova preostalo još capcomovi monster hunter, dragon’s dogma i to je to, bar od naslova što po par godina nisu krekovani

3 Likes

Mislim da nije ovaj remake Black Flag