@donrile86 Skini SKIDROW verziju, imaš i Update v1.5 da bi ti igra radila bolje, te da ne bi imao framedropova svako malo.
@eamptyballs Kreka nema i ne zna kad će izaći. Original se po meni isplati, jer trenutno igra nije skupa. Što se dužine tiče, traje oko 15h. Tako da i nije baš kratka.
Znaci, ipak RELOADED verzija ne radi!? E, do moga…vec sam je pola skinuo
Nista onda, skidam iznova SKIDROW verziju i poskidacu sve update-e koji su izasli.
E, super onda. Hvala za ovu informaciju. Onda ne moram da skidam iznova celu igru Reci mi samo jos da li igra radi normalno sa svim onim silnim update-ima i DLC-ima?
Vlado, jel si probao Dying Light? Muce me sejvovi… ne mogu nikako da pronadjem nacin da prorade, stalno se resetuju stari. Probao sam sve crackfixove, ne vredi. Poslednji 1.4 patch, Reloaded verzija.
Jel konkretno problem kad pokreneš svaki put igru da ti ne vidi save game? Ako je to rešava run as admin igre. Tako je bar sa ovim steamworks lekićem, pretpostavljam da je isto i sa reloadedom.
Mislim da je Vlada mislio da editujes steam_api.ini u notepadu ili kom već text editoru.
Ono na dnu fajla gde piše UserName=RLD! da staviš svoje, nek me ispravi ako grešim.
Ako to ne pomogne uvek možeš probati i ovaj steamworks 1.4 lekić, sad sam probao i nema tih problema - pamti save posle svakog checkpointa/savea a i ko što sam reko bezbroj puta radi i co op tako da je win win
da na to sam mislio, treba staviti onaj kako si prvi put napisao da se zoves, ako je to problem… ako nije i vraca neki levi save onda je nesto drugo i ne znam sta, jer sam samo probao igru nisam igrao dalje jer nisu mi zombiji i parkur nesto zanimljivi toliko
Za Unity, kako je moguce da je update 1.4 4gb, a 1.5 je 70mb, da li to mora da se prvo apdejtuje 1.4, pa onda 1.5? I koliko vidim, nema 1.4 za rld verziju, samo za skidrow.