Igre za PC, Game patches, Fix-es, DLC i slično

@donrile86 Skini SKIDROW verziju, imaš i Update v1.5 da bi ti igra radila bolje, te da ne bi imao framedropova svako malo.

@eamptyballs Kreka nema i ne zna kad će izaći. Original se po meni isplati, jer trenutno igra nije skupa. Što se dužine tiče, traje oko 15h. Tako da i nije baš kratka.

I Assassins Creed Unity Update v1 5 Proper-RELOADED

Znaci, ipak RELOADED verzija ne radi!? E, do moga…vec sam je pola skinuo :slight_smile:
Nista onda, skidam iznova SKIDROW verziju i poskidacu sve update-e koji su izasli.

Hvala.

Radi RLD sasvim normalno, prepucavaju se skidrow i reloaded ali obe rade normalno… Ja imam RLD sve ok

Sent from my Nexus 5

E, super onda. Hvala za ovu informaciju. Onda ne moram da skidam iznova celu igru :wink: Reci mi samo jos da li igra radi normalno sa svim onim silnim update-ima i DLC-ima?

Yup, 60 fps na 280x tamo gde je nekad bilo zesce seckanje tu je sada 45fps, sve na ultra u 1080p

Sent from my Nexus 5

Vlado, jel si probao Dying Light? Muce me sejvovi… ne mogu nikako da pronadjem nacin da prorade, stalno se resetuju stari. Probao sam sve crackfixove, ne vredi. Poslednji 1.4 patch, Reloaded verzija.

U steam_api.ini valjda stavi inicajlno koji je username bio i radice, to sam negde video za to, u sustini to ti je sada za sve krekovane igre :slight_smile:

Sent from my Nexus 5

Jel konkretno problem kad pokreneš svaki put igru da ti ne vidi save game? Ako je to rešava run as admin igre. Tako je bar sa ovim steamworks lekićem, pretpostavljam da je isto i sa reloadedom.

U steam_api.ini valjda stavi inicajlno koji je username bio i radice

Ne razumem, kakav username…

Jel konkretno problem kad pokreneš svaki put igru da ti ne vidi save game? Ako je to rešava run as admin igre.

Da, ne vidi poslednji save nego vraca na tamo neki levi od pre 2h, stalno isti. Startujem kao admin ali ne vredi.

Jos jednom hvala.

Mislim da je Vlada mislio da editujes steam_api.ini u notepadu ili kom već text editoru.
Ono na dnu fajla gde piše UserName=RLD! da staviš svoje, nek me ispravi ako grešim.
Ako to ne pomogne uvek možeš probati i ovaj steamworks 1.4 lekić, sad sam probao i nema tih problema - pamti save posle svakog checkpointa/savea a i ko što sam reko bezbroj puta radi i co op tako da je win win :smiley:

da na to sam mislio, treba staviti onaj kako si prvi put napisao da se zoves, ako je to problem… ako nije i vraca neki levi save onda je nesto drugo i ne znam sta, jer sam samo probao igru nisam igrao dalje jer nisu mi zombiji i parkur nesto zanimljivi toliko

Za Unity, kako je moguce da je update 1.4 4gb, a 1.5 je 70mb, da li to mora da se prvo apdejtuje 1.4, pa onda 1.5? I koliko vidim, nema 1.4 za rld verziju, samo za skidrow.

[SIZE=3]Resident Evil Revelations 2 Episode 1-CODEX[/SIZE]

Oddworld Abes Oddysee New N Tasty-FLT

DreadOut Act 2 [ENG][CODEX].

Je l` neko igrao ovo uopste?

Naravno, za svakog ko voli Fatal Frame, ovo je must play

I konacno Homeworld Remastered Collection-RELOADED

[SIZE=3]Dynasty Warriors 8 Empires-CODEX[/SIZE]

Pneuma Breath of Life-CODEX

https://youtu.be/vQCN8k5aw0k