[SIZE=3]Divinity Original Sin Update v1 0 252 0 Hotfix-RELOADED[/SIZE]
Game of Thrones Episode 2-CODEX
[SIZE=3]Grim Fandango Remastered Update v1 2 2-CODEX
[/SIZE][SIZE=3]Fahrenheit Indigo Prophecy Remastered UPDATE 1-CPY
[/SIZE][SIZE=3]Grey Goo Update 1-CODEX
[/SIZE][SIZE=3]Deathtrap-FLT
[/SIZE][SIZE=3]Metal Gear Solid V Ground Zeroes UPDATE 1 0 0 3-CPY
[/SIZE]****[SIZE=3]Far Cry 4 Update v1 8-RELOADED[/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE]****[SIZE=3]Dying Light Patch v1.3.0-ALI213[/SIZE]
Imal’ razlike spram Reloaded-ovog 1.2.1 patch-a?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Nisam skidao, čekam da izađe RLD verzija Patcha, jer posedujem RLD verziju i da sad ne bih nešto zeznuo, sačekaću RLD verziju, koja će sigurno izaću uskoro, možda i već sutra.
Ne znam za ovaj od alia nisam konkretno probao, već Dying.Light.Update.2-FTS (znam da piše 2 ali je ustvari 1.3) ali teoretski update je kod svih grupa isti, samo je krek različit, a ja tu koristim steamworks s kojim radi co-op. U release notes stoji
Fixed various co-op crash issues
Fixed various Be The Zombie crash issues
Hunter invasion during a GRE transmission sequence no longer possible
Fixed cut-scenes crash issue for Nvidia effects users
Minor performance tweaks for GTX970 users
I mogu da potvrdim da je dosta stabilniji co-op nego što je to bio slučaj sa 1.2.1 ali smeo bih se zakleti da mi igra radi gore, - češći fps dropovi i duži loading screenovi
Aj sa srećom, valjda ce sad Hurk Deluxe add-on da radi.
Apotheon [ENG][FLT]
Ubih se instalirajuci ovo, i na kraju pogledam na YT gameplay i vidim da sam ja ovo vec presao u igri
Ne znam zasto to Ubisoft sada objavljuje, a ja vec presao u prvom Reloaded izdanju
Zato sto se ti DLC-ovi nalaze u igri od prvog dana samo su zakljucani. Pa onda vremenom izbaci Ubisoft novi DLC koji je velik 2kb, i to je nista drugo nego samo unlock.
Jesi video nekad kad browseujes po torentima da pise _ime igre_DLC Unlocker? To je to. Pa tako si najverovatnije vec ima otkljucano sve u igri. Da si kupio legitimno, morao bi da kupis taj DLC
Znam za to, nego mi nije palo na pamet.
Ali mi nije jasno sto je onda Reloaded izbacio apdejt koji kao otkljucava nove misije, a u stvari one postoje od pocetka, verovatno se zeznuli nesto.
Nakon ovog update igra radi mnogo bolje, fps ne ide ispod 35 u odnosu na ranije i koji je padao na 20 fps-a ako si okrenut recimo ka soliteru. Tako da je igra IPAK lose optimizovana za AMD !W!.
E ovako ljudi nadam se da ce mi neko konacno dati ime igrice koju toliko dugo trazim , igrao sam kod druga pre jedno 4 god pa ako neko moze da prepozna iz opisa da mi kaze naslov ove igre zelim da je predjem Naime igrao sam samo prvu misiju glavni lik je neki specijalac swat valjda , i misija je u nekom night baru punom kriminalaca koji treba da se ocisti
arsenal oruzja koje moze da se nosi je dosta veliki i pojavi se u gornjem delu ekrana i na brojeve menjam oruzja. Pa nadam se da ce neko prepoznati igricu iz opisa neka posalje ovde pa cu pogledati gameplay na yt i reci da li je to ta igrica
FPS ili TPS? Kakva je grafika po tebi, od pre 4 godine, ili starija? Da li si pogledao SWAT serijal?
Al’ si je opisao svaka ti ga čast…
Sent from my D6603 using Tapatalk
igra je iz treceg lica … Mozda cak i nije swat nisam siguran uglavnom neki specijalci gledao sam po netu nigde ne mogu naci. Bio je i neki trening pre toga po nekom poligonu @eufrat ja sam opisao ono cega se secam.
Grafika je bila odlicna .
Ne znam jel ste videli na Steamu, ali AC Rogue izlazi za PC.
Evolve-CODEX
[SIZE=3]Reload-RELOADED[/SIZE]