Izasla PAL verzija Dishonored-a na Engleskom:
**Dishonored-REPACK-PAL-XBOX360-DAGGER
**EDIT: @Son_og_a_gun, brzi si
Izasla PAL verzija Dishonored-a na Engleskom:
**Dishonored-REPACK-PAL-XBOX360-DAGGER
**EDIT: @Son_og_a_gun, brzi si
Izgleda da ce borderlands 2 da saceka jer Dishonored je igretina
poslao sam ti link na PM
James_Bond_007_Legends_XBOX360-SPARE :rock:
Doom 3 BFG Edition NTSC XBOX360-SPARE
To breeeeee! Stgla Forzaaaa!
Forza.Horizon.JTAG.RGH.XBOX360-P2PN00BS (samo za JTAG/RGH)
yeaa:cool: taman su mi se priigrale neke trke i evo ga.Bye life
Bas tako! Cim je Forza izasla, bye life na duzi period za mene. A ni Doom BFG Edition uopste ne izgleda lose, taman da se podsetim starih dana.
Ajde ako neko proba džejmsa neka mi javi kakav je…
No homo
Forza je bas poranila, a?
Jes it hez.
Upravo je izasao i:
Dance Central 3 XBOX360-PROTON
pa ko gotivi ovakve igre, obradovace se .
Halo.4.XBOX360ISO.Exclcusive [Region-Free/Action/2012] (ovo je disk1, sutra disk 2)
HALO 4 JTAGRIP [Region-Free/FPS/2012]
Nek mi posalje neko na PM link za neki Halo 4 torrent, ali da radi 100%…
I da, sta im znaci JTAG rip…
da li te toliko mrzi da nadjes ?Sacekaj u toku dana ce biti postavljen i drugi disk[mp only] pa ce biti svugde iako se nemora skidati isti[mislim na 2. za slucaj ako neko nije ukapirao]
jtag rip ti je sredjena verzija za jtag konzolu i sve sto treba je da se prebaci i igra na boxu.
Samo se nadam da je u pitanju proper izdanje pa da moze da se igra kampanja na miru. Ovi levi ripovi su mi sumnjivi.
pa ti ako proper cekas,onda ga cekas za mp a posto bi igrao samo kampanju bolje ti je ovo da skines i cemu to levu rip?Nekad se ovi ripovi odrade bolje od tih tvojih scenskih proper izadanja sto cekas…
Evo ovde da vas sve upozorim na spoilere. Ko skine igru i istu predje, neka sakriva sve (i ozbiljno mislim sve) detalje u vezi igre. Tako mi je propao GOW3, Mass Effect 3…
PS. 1000. post
A ko otkrije išta, biće nađen, i kažnjen fizički, u sopstvenoj kući, sa monitorom koji koristi za komp, a nakon toga i xboxom po glavi i ostalim delovima tela, i ovo je OZBILJNO upozorenje!
PS. Čestitke za 1000 postova
I dok ga budemo kaznjavali pustacemo Krimi rad da slusa!
E da, a ako je drugi disk MP, onda i nema potrebe da izlazi, bar ne ovako rano. A nece ovo da nanese neku stetu igri, ko je mislio da igra pirat, odigrace ga. Ko je mislio da kupi original, kupice ga
@daemon-hvala, i da znas da trazim nekog da igra sa mnom Halo na Legendary u co-op. Onako ja tebi kazem, bez ikakvih namjera
Ma meni je svejedno, samo da radi kako treba. Na LIVE ne idem uopste tako da me ne brine mnogo.
Veceras Forward Unto Dawn pa onda pocinjem kampanju!