Igre, verzije, patchevi, banovanje i ostalo

Izasla PAL verzija Dishonored-a na Engleskom:

**Dishonored-REPACK-PAL-XBOX360-DAGGER

**EDIT: @Son_og_a_gun, brzi si :slight_smile:

Izgleda da ce borderlands 2 da saceka jer Dishonored je igretina

poslao sam ti link na PM

James_Bond_007_Legends_XBOX360-SPARE :rock:

Doom 3 BFG Edition NTSC XBOX360-SPARE

To breeeeee! Stgla Forzaaaa!

Forza.Horizon.JTAG.RGH.XBOX360-P2PN00BS (samo za JTAG/RGH)

yeaa:cool: taman su mi se priigrale neke trke i evo ga.Bye life

Bas tako! Cim je Forza izasla, bye life na duzi period za mene. :wink: A ni Doom BFG Edition uopste ne izgleda lose, taman da se podsetim starih dana.

Ajde ako neko proba džejmsa neka mi javi kakav je…

No homo :slight_smile:

Forza je bas poranila, a?

Jes it hez. :wink:

Upravo je izasao i:

Dance Central 3 XBOX360-PROTON

pa ko gotivi ovakve igre, obradovace se .

Halo.4.XBOX360ISO.Exclcusive [Region-Free/Action/2012] (ovo je disk1, sutra disk 2)
HALO 4 JTAGRIP [Region-Free/FPS/2012]

Nek mi posalje neko na PM link za neki Halo 4 torrent, ali da radi 100%…

I da, sta im znaci JTAG rip…

da li te toliko mrzi da nadjes ?Sacekaj u toku dana ce biti postavljen i drugi disk[mp only] pa ce biti svugde iako se nemora skidati isti[mislim na 2. za slucaj ako neko nije ukapirao]

jtag rip ti je sredjena verzija za jtag konzolu i sve sto treba je da se prebaci i igra na boxu.

Samo se nadam da je u pitanju proper izdanje pa da moze da se igra kampanja na miru. Ovi levi ripovi su mi sumnjivi. :smiley:

pa ti ako proper cekas,onda ga cekas za mp a posto bi igrao samo kampanju bolje ti je ovo da skines i cemu to levu rip?Nekad se ovi ripovi odrade bolje od tih tvojih scenskih proper izadanja sto cekas…

Evo ovde da vas sve upozorim na spoilere. Ko skine igru i istu predje, neka sakriva sve (i ozbiljno mislim sve) detalje u vezi igre. Tako mi je propao GOW3, Mass Effect 3…

PS. 1000. post :beer:

A ko otkrije išta, biće nađen, i kažnjen fizički, u sopstvenoj kući, sa monitorom koji koristi za komp, a nakon toga i xboxom po glavi i ostalim delovima tela, i ovo je OZBILJNO upozorenje!

PS. Čestitke za 1000 postova :smiley:

I dok ga budemo kaznjavali pustacemo Krimi rad da slusa! :smiley:

E da, a ako je drugi disk MP, onda i nema potrebe da izlazi, bar ne ovako rano. A nece ovo da nanese neku stetu igri, ko je mislio da igra pirat, odigrace ga. Ko je mislio da kupi original, kupice ga :slight_smile:

@daemon-hvala, i da znas da trazim nekog da igra sa mnom Halo na Legendary u co-op. Onako ja tebi kazem, bez ikakvih namjera :wink:

Ma meni je svejedno, samo da radi kako treba. Na LIVE ne idem uopste tako da me ne brine mnogo.
Veceras Forward Unto Dawn pa onda pocinjem kampanju! :smiley: