Bas ima da vidim kad budem igrao kolko rama trosi
Valjda nisu toliki idioti da stave lock da ko nema 6GB rama ne može da pokrene igru.
Mozda igra nece da koristis 6 gb rama, ali bar stave lock, pa da ispostuju system requirements…
Release name: Call.of.Duty.Ghosts-RELOADED
Size: 31GB
Moci ce da radi i na masinama sa manje od 6gb ram-a izasao je neki crack za to
BTW
Prvi review
Ben 10 Omniverse 2 XBOX360-iMARS
Deadfall Adventures XBOX360-COMPLEX
Ratchet and Clank Into the Nexus PS3-DUPLEX
Oleeeee
Woooohoooo
hmmmmm 7.57GB hmmmmm cini mi se da oni stariji bili oko 12-13 GB ili se mozda i varam
pa ovo je PSN release ali veci nego quest for booty
bloody hell
Onaj QFB sam presao za dva sata, mozda dva i po, samo popunjuje pricu, ali moze komotno i bez njega da se isprati cela prica od Tools of Destruction do Crack in time (koji i dalje igram, jos nisam presao i vidi se da je bolji nego TOD)
XCOM Enemy Within XBOX360-iMARS
Jedva cekam da dodjem kuci!!!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Po čemu se razlikuje od XCOM Enemy Unknow? Da li je ista igra sa DLC ili?
Posebna nova igra ti je to
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Adventure.Time.Explore.the.Dungeon.Because.I.DONT.KNOW.XBOX360-iMARS
Definitivno COMPLEX izdanja vise ne skidam, popizdeo sam, ***avao me Batman prvo, sad poceo i AC. Restartuje se konzola pri paljenju igre, dodje mi da je polupam, moram deset puta da probam dok ne skine…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
zanimljivo je da je sve totalno random, ja nisam imao problema sa tim glupostima, ali ja uglavnom skidam IMARS izdanja, a za ovo znam da je COMPLEX bio 100% i radi bre nema toga sto ti spominjes
Contrast XBLA XBOX360-MoNGoLS
Deadfall Adventures XBOX360-COMPLEX
Brate, skinuo sam COD Ghosts Imars i radi bez problema, a AC je iz prve radio, posle kad sam drugi put palio, restartovala se konzola. Tek iz treceg puta sam uspeo da upalim. GTA mi je Quack izdanje i uvek pali iz prve…