Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

Magic 2014 Duels of the Planeswalkers XBLA XBOX360-MoNGoLS

Spartacus legends je besplatan za Gold membere na Live-u, stavio sam sada da se skida pa cemo da vidim jel valja ista.

Koliko volim tu seriju, a sada ne mogu ni da je odigram kao covek… :slight_smile:

Shadow Of Rome Ps2

“Nuff said” :wink:

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

Cuo sam za tu igru, ali nemam ps2… :slight_smile: Steta sto ima toliko malo igara na tu temu, samo ta koju si naveo i ne znam cak ni da li ima neka druga ( ne racunajuci RYSE koji mozda nikad necu ni imat prilike da odigram) Ali ok, da ne idem u off… :slight_smile:

Spartacus legends je besplatan za Gold membere na Live-u, stavio sam sada da se skida pa cemo da vidim jel valja ista.

You just say it so we know you have Gold :smiley:

Pokušaj skinuti neki dobar ps2 emulator za PC… Shadow Of Rome moraš odigrati nekako ako voliš taj žanr :slight_smile:

Zar postoje dobri PS2 emulatori za PC?

Koliko znam ne!! Kupi ps2 i igraj možeš naći da 30-ak evra mani se emulacija :wink:

PSCX2 mislim da je najbolji. Kada ga skineš preko oficijelnog sajta ne dobijaš BIOS od PS2 pa moraš sam tražiti, zato preporučujem sa torenta gde ima svi pluginovi koji trebaju. Trik je podesiti sva podešavanja da rade kako treba na tvom pc-u, i naravno od igre da li će raditi kako treba. Znam da GTA Liberty City Stories neće uopšte da radi kako treba a neke druge igre savršeno rade.
A i što kaže SlobeX, jeftin je PS2 dosta, ne vredi zezati se sa emulatorom.

@NmY, možda je bolja opcija što kaže @SlobeX, ako ti se daje tih 30e radi jedne igre. Ali vjeruj mi, nećeš zažaliti, isplati se samo radi Shadow Of Rome-a :wink:

ugasio nakon 1 min…nakon toga delete naravno…

Eh, da je samo zbog jedne igre. :slight_smile: Ja jos uvek povremeno upalim dvojku, for old times sake. :slight_smile:

Ko zna, mozda jednom prilikom i uspem negde da izbunarim ps2 od nekog, cisto da vidim kakva je igra… :slight_smile: Ali bi definitivno trebali da se posvete takvom pravcu igara, a da nije strategija… :smiley:

Meni uvjek probudi nostalgiju vice city,gt4,nfs most wanted,god of war(meni jedna od najboljih ikad ps2 igara) i još jedno 15ak naslova koje krase ps2

zar nemas jailbreakovan ps3? svaku ps2 igru mozes da igras na JB trojci

Wait, wait, wait…hoces da kazes da na CFW (recimo 4.41) mozes da igras PS2 igre?

Naravno. Imas tutorijal ovde na forumu, bas ga je Akiris postavio, samo potrazi

http://www.xboxrepublika.com/playstation-3-tutorijali/7822-ps3-tutorial-pokrenite-bilo-koju-ps2-igru-na-vasoj-ps3-konzoli.html

Hihihi, znaci definitivno uzimam PS3 sledece nedelje.