Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

Resident.Evil.Revelations.2.XBOX360-iMARS

Jedno pitanje prijatelji… Posto sada kada mi stigne konzola od Mirka, i ako uspe sve da resi, sto se iskreno nadam da hoce :smiley: Imam jos malo da zavrsim GTA 5, pa bih posle toga krenuo Red Dead Redemption… A zanima me, da li posle njega ima jos jedan deo iz tog serijala?

Nema, to je zadnji deo u serijalu. Jos davne 2004. je izasao Red Dead Revolver za PS2 i Xbox, ali koliko znam on nema nikakve veze sa Redemptionom.

Imas ekspanziju Undead nightmare.

Koju po meni itekako vredi odigrati, pogotovo ako si fan zombie type igara…

Nemojte me razapeti, ali ja nikad nisam presao RDR :smiley:
Sad trenutno ni nemam na cemu

Jel zna neko gde mogu da skinem igru risen 1 deo za xbox360?Koliko vidim na internetu ima samo ove novije igre za konzolu a ove malo starije svi zaboravili.

Ajde posalji mi na pm ako ti nije problem o cemu je rijec, jer sam zavrsio igru i prva reakcija mi je bila “ne ne ne moze ovo ovako, mora jos nesto da se desi” ali nisam znao sta je u pitanju :slight_smile:

Battlefield Hardline [MULTI12][Region Free][PROTOCOL] xbox360

Nadji na yt to mesto i samo tu odes i jos nesto ce se posle desiti i onda je pravi kraj :slight_smile:

Life is Strange Episode 2 xbla

Forza Horizon 2 Presents Fast and Furious [2.08 GB]

Hoce li izlaziti vec neki dlc za gta 5? Znam da je za cetvorku bilo dva komada, a za peticu bas nista ne najavljuju…

Fokusirali su se previse na Ps4 & XO, sad za PC, vise izbacuju sitne DLC-ove. Ali ako cemo pratit sta se desavalo sa GTA 4 ili RDR, logicno je zakljuciti da bi neki SP DLC trebao izaci :slight_smile: Ja se nadam nesto u stilu X-Files, gomila misterije, vanzemaljaca, novog sci-fi naoruzanja i letecih tanjura hehehe

Bas sam juce pricao o tome. Story DLC koji treba da nastavi pricu Frenklina, Trevora i Majkla je najavljen zvanicno od strane Rockstara jos prosle godine i trebalo je da izadje do kraja 2014. (kao sto je trebalo da izadje i Online Heists). Usled 1001 odlaganja, Online Heists je izasao pre nepunih mesec dana, a PC verzija igre jos uvek nije ni izasla, a trebalo je jos u novembru sa verzijama za PS4 i XO. Nakon sto konacno u aprilu izadje verzija za PC, sledece sto mozemo da ocekujemo je konacno taj story DLC, kasnije tokom godine.

Meh, kakav ih je nastavak priceo spopao… Nek naprave DLC poput Undead Nightmare iz RDR, bilo bi fantasticno. Jedan on najboljih dodataka sto sam igrao. Cak je bio i zasebna igra, znaci mogla se igrati bez instalacije glavne. Takvo nesto treba V-ici. Pa onda nakon toga nek nadodaju na glavnu pricu sta zele, bez diranja izbacene ekspanzije.

Edit: I s obzirom na 3 razlicita kraja, ne vidim kako bi mogli “prosirivat” pricu bilo kako. Hmm… X-Files, **** the rest.

Ali zna se koji kraj je “pravi”. :wink:
Evo cisto da vam potvrdim tu vest od aprila prosle godine. :slight_smile:

And later this year, look for even more additions to both Grand Theft Auto Online and Grand Theft Auto V, including more holiday-themed updates, some very exciting Story Mode DLC and much more.

Source:
http://www.rockstargames.com/newswire/article/52217/Grand-Theft-Auto-Online-Spring-Updates

Znaci, “imas izbor”, ALI ovo je pravi kraj!! Nekako sumnjam da bi to proslo :smiley:
Zato volim TES serijal…

Neka oni nastave pricu, ali paralelnom svemiru. Moze i tako hehehe

A samo da ne potraje to mnogo :smiley:

Presao sam pre koji dan gta 5, i sad rekoh ne znam da li da ga brisem, ili ne :smiley:

Ja licno ne bih voleo da bude ti vanzemaljci, zombiji i ostalo… Ne volim takve igre, ali eto, to sam ja… Ima ko bi voleo…

Koji sam ja debil bio prodao sam svoj xbox pre nego sto sam zavrsio Gta V … Stigao sam tamo do onoga dela kada ukradem onaj skupoceni crni auto i odnesem ga vlasniku :frowning: