Igre, verzije, patch-evi, DLC-evi i slicno VOL.2

Nasminkani Dead Island, jednostavno receno.

Da li si probao pa to kažeš ili si gledajući trejlere to zaključio?
Upravo se instalira na PCju i pokrenuću je za par minuta, pa ću napisati neki utisak o igri. Samo mi nije jasno što se ovde piše o PC verziji igre, kada za to postoji tema u Current gen delu foruma.

Ajde kad smo već ovde počeli, da napišem po nešto o igri. Nisam nešto mnogo igrao, u suštini je početak dosadan, ali dobro s obzirom da sam prešao oko 1h igre i da piše 0% idalje, onda pretpostavljam da me tek čeka zabavan deo. Grafika je po meni bar loša, igram bez Nvidijinih efekata. Na samom početku prvih 45min igre je sve na HIGH pošto nema VERY HIGH pičilo u 60fps, da bi nakon toga fps pao na 15, stavim sve na LOW i smanjim View Distance i pada i do 25fps igra, još jedno neoptimizovano djubre za AMD kartice. U suštini je prosek 40-45fps, ali padne i na 25fps, pa se to da primetiti ponekad. Ne kažem da je neigrivo, ali očekujem da će biti neki Patch koji će srediti ovo.

Upravo probao igru i ne bih se slozio ni sa jednom tvojom konstatacijom. Igram na xbone inace.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eh, zato se ja radije odlucujem za konzolne verzije. Nije vredno, pa makar bilo dzabe, ako ces da se nerviras sve vreme.

Wahade, kakve su tvoje impresije? Ja jos nisam poceo da skidam PS4 verziju, uzeo guesta.

Probao sam nesta slicno i upalio. Kako? Pojma nemam ali radi, ali mojoj agoniji s ps3 nema kraja. I to sitnica ali *ebeni nerd pa moram sve ustimati (iako necu odmah igrati) da bih uzivao u igrama.

Pogledaj skype, poslao sam ti nesta

nit sam skinuo niti znam hehehe

javim kad skinem

SF ima fx 8350 i 270x koliko se secam, dok ja igram na fx 6300 i 280x poenta je i kada smanjis podesavanja i dalje je neigriva. Upravo mi i drug javio da je i kod njega slicna situacija sa fx 8350 i 280x, SSD, al dobro koji cpu moze da se meri sa nenadmasnim i5 pfff

Koliko stavljate view distance?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Svejedno, bilo na pola ili do kraja meni isto, nakon 3 sata fps kao poceo da se poboljsava ali KAO.

EDIT za PC: Jos nesto, zakljucio sam da kad god usmerim pogled ka glavnom stabu fps na 17, kada okrenem ledja fps u porastu…

Ako uporedim Dying Light sa FC4, trenutno je FC4 praznik za oči i kod mene na GTX760 i5 na nekim ne znam ni sam podešavanjima (to kod mene radi GFE), otprilike je negde na pola optimizovano, u poređenju sa DL. Još jedno đubre kada se gleda optimizacija, pri svakoj cut sceni mi igra scene 2,3 sekunde što me zaista nervira. Ali takve su današnje igre, tamo kad bude patch 3 ili 4, sve će doći na svoje. Inače igra je cool, samo je neviđena glupost što bijes zombija cevkom od jednog cola i ona se istrosi i postane neupotrebljiva. C’mon, šta su ti developeri hteli, ne znam ni sam. Ali ajde, nije to sad nesto toliko ****, ali je glupo. Inače igra je sasvim cool, mada ništa spektakularno.

Sent from my G3

Call of Duty: Advanced Warfare Havoc DLC

Stigao zombie mod + 4 nove mape + jedno novo oruzje. :slight_smile: Kazu da treba Compatibility Pack za multiplayer.

Dying Light izasao za xbox…? :slight_smile: Ili je ovo greskom u ovoj temi…?

You’d wish! [emoji14]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jeste izasao za Xbox…

Al ne 360 hihi

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Nije napisao za koji… Samo je napisao Xbox…

Haha, na 360 sam mislio. :smiley: Sad ste me iztripovali zesce. :smiley:

Life is Strange Ep1 XBLA

Evo ljudi, verovali ili ne FIFA.15.PC.Ultimate.Team.Edition.with.Up.4.Multi15.Cracked-3DM