Matori, nikome nije jasno da li imas legalnu konzolu, ili LT+ 3.0 ili JTAG/RGH. Ako imas legalnu ili flesovanu (LT+ 3.0) konzolu, onda ti je postupak ovakav kakav je iznad opisao predator1211. Ako imas JTAG/RGH, e onda je druga prica…
Imam xbox 360 sa rgh/jtag, e sad posto sam nov u svemu ovome, ne znam kako to da skinem dirketno preko xboxa. Za druge igre,dlc i ostalo sam skidao preko pc-a pa ubacivao preko usb-a. :[
Ne smem gledati kako izgleda…
Pa i za PES radis tako. Ne mozes direktno sa xboxa.
Ok, zato sam i pitao u prvom postu, da li neko ima link za skidanje day one patcha?
Hvala na objasnjenju btw.
Na Xbuc-u ga imas, evo ti ga i uzivaj: http://www.xbuc.net/browse/?search=pes+15 , postupak za prebacivanje znas…
EDIT:
Prebaceni off postovi u odgovarajucu temu…
Hvala
da li je ovo link na piratebayu.cr za pes 15, posto ne pise da je za xbox360 (rgh)
PES 15 / Pro Evolution Soccer 2015 [Update 1 + DLC] RePack
spor mi net pa da ne skidam pola dana da bih vidio, a na bitsopu su me obrisali i ne daju da ponovo udjem a znate sta se desava sas TPB ovih dana
a rogue nisam nigdje mogao naci pa ako moze u pp link nekog free torrenta za pomenute dvije igre za rgh konzolu
hvala
p.s. jos bolje ako neko ima invite za neki od invite torrent sitova
hvala jos jednom
To ti je od PC. A idi na kickass torrents i tamo ćeš isto naći, ista ti je stvar kao tpb.
Guilty.Gear.Xrd.Sign.PS3-DUPLEX
Jel moze neko da mi predlozi par naslova za xbox360, posto u zadnjih godinu ipo nisam imao mogucnosti da upalim gotovo nista osim PES-a i NBA-a?
Staro? Novo? Neki određen žanr?
Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo 4 (naravno pretpostavljam da si presao Halo: CE i Halo 2; ako nisi, imas Halo CE: Anniversary za X360 ili obican za PC, a Halo 2 imas samo obican na PC, posto je Anniversary za XO, jelte), Red Dead Redemption, Max Payne 3 (ako si presao Max Payne i Max Payne 2: The Fall of Max Payne), Fable Anniversary (ili obican za PC), Fable 2, Fable 3 ako volis RPG, mada se hardkor RPG fanovi kunu u The Elder Scrolls serijal, ali je meni kao pocetniku u RPG svetu bio dobar. Igram sada Alan Wake, sabija, a obicno ljudi preporuce i Gears of War serijal, mada ih ja jos uvek nisam igrao. Takodje, tu je i Forza Motorsport 4 ako volis simulaciju voznje, kao i Forza Horizon ako volis malo arkadniju voznju u stilu Need for Speed.
Nemam neki odredjen zanr, pre dok sam stizao sam igrao gotovo sve. Nesto sto je izaslo u poslednje 2 godine recimo…
diablo3, rayman, gta 5, child of light, south park, dark souls , arkham origins… vidim igrao si nba i pes, pretpostavljam da volis sport, pa bi ti preporucio i top spin 4, starija je malo igra ( oko 4 godine ) , ali je vrhunska.
Da, lepo rece Vla, svakako GTA IV, GTA: Episodes from Liberty City (The Lost and Damned i The Ballad of Gay Tony), GTA V. Ako volis i malo “manje” igre, tu su Limbo i Brothers: A Tale of Two Sons. Portal i Portal 2 obavezno stivo, takodje! Far Cry 3 je strava, mada mi deluje po nekim tvojim komentarima da si ga vec odigrao…
EDIT: I batali PES, predji na FIFA.
Dobar deo sam i odigrao… Uzecu za pocetak Gears of War Judgement, Dark Souls i Rayman-a.
Vredi li igrati splinter cell blacklist(secam se da sam neke prethodne delove nekad igrao) i Watch Dogs i Tomb Raider, znam da su ih najavljivali na E3 pre par godina i da su bile navodno obecavale igre?
Sve tri su odlične igre, Blacklist pogotovo.
El moguce da ces od svih Gearsa odabrati onaj najlosiji? Kreni od keca kao covek, pogledaj ocene na Metacriticu i shvatices o cemu pricam. Watch Dogs obavezno PRESKOCI! Tomb Raider kazu da je strava, neka ti o toj igri kaze nesto vise neko drugi ko je presao (i mene ceka da je predjem), a Dark Souls igraj samo ako si mazohista.
Takodje, smem ovako na slepo da ti preporucim Mass Effect serijal iako se meni nije svideo, ali 95% ljudi su odusevljeni. Sta da se radi, sto ljudi, sto ćudi. Takodje i Bioshock serijal, koji meni nije legao, ali mnogi misle da je to nesto najbolje sto je gejming ikada video.
Prva 3 dela gears-a sam odigrao, a za ovaj judgement nisam ni znao da postoji…
Onda cak mozda i Dark souls preskocim i bacim se na Tomb Raider-a i blacklist.
Sto se mass effect-a tice i ja sam u tih 95% ljudi, msm da mi je MA 3 posljenja igra sto sam igrao.