Uncharted 4 i Doom!
Daaa! Ovo je ko kad se planete poredjaju, retko bude ovako jak mesec. A tek novi Deus Ex sto jedva cekam… jaka godina.
A recimo Mirror’s Edge me slabo privlaci, za divno cudo. Ne znam da kazem tacno zasto.
Uzgred, ovo ce mi biti prvi put u zivotu da odem u prodavnicu i kupim fizicku kopiju ps4 igre, jer su cene iste ko i online. Bar mislim? Provericu jos, al posto nisam setapovao karticu na svom psn accountu, a ne znam dal mi se bakce s kupovinom kodova, izgledno je da cu otici do nekog best buya ili tako nesto.
Ja sam u zadnje vreme, za promenu, poceo to cesce da radim . A i nisu ti iste cene, fizicke igre su dosta jeftinije od digitalnih, digitalne su od uvek bile skuplje, samo treba dobro pogledati u kojoj trgovini kupujes.
[quote=“predator1211, post:4, topic:10650, full:true”]fizicke igre su dosta jeftinije od digitalnih, digitalne su od uvek bile skuplje, samo treba dobro pogledati u kojoj trgovini kupujes.
[/quote]
Pogledao sam bas posto su igre na par sajtova, tipa Best Buy, Costco i EB Games, svi navode istu cenu od 80cad. To izadje tacno 60 americkih. Nadam se da si u pravu i da cu negde naci jeftinije, al zasad nista od toga.
Eh, sta ces.
Ja se začudio da bi neko išao u neke naše radnje da kupi igru i da su iste cene kao za digitalne, a onda sam se setio da je n00dle u civilizovanom svetu a ne u divljini
Isti ti djavo, predjes kao nosilac/guest i odmah prodas cak i sa manjom razlikom nego koliko bi te kostao fantom. Pritom, dosta hvale multi, mada mene ne interesuje.
Ako ti je besplatan fantom onda ti je najbolja opcija svakako.
Nemoj odma da te fantomizira, sacekaj koji dan ako slucajno neki patch izadje ili slicno, mada sumnjam da ce biti problema.