Pored svima vec poznatih:
1 .Uncharted 1,2
2. God of war 1,2,3
3. Heavy rain
4. Metal gear solid 4 Guns of the Patriots
5. Kilzone 2,3
Sta jos vredi odigrati na Sony Playstation 3 konzoli.
Uz ovu bi jos dodao InFamous 1,2 i Resistance 1,2,3
Dodao bih Gran Turismo 5 i Ratchet & Clank: A Crack in Time.
Yakuza 3 i 4, ko voli.
Ja bi od svih PS3 naslova odvojio kao najbolje Uncharted,GOW i InFamous.
Da li mislis na igre koje vredi odigrati, ili na igre za koje vredi dati pare ?
Ako mislis na mene,mislim na igre za koje se isplati dati pare a i vredi kupiti PS3 radi tih igri a to su kao sto sam gore rekao Uncharted,GOW i InFamous.
Ja sam mislio na igre koje su interesantne a nema ih na xbox-u (piratizovane ili original igra je i dalje ista).
Demon’s Souls
LittleBigPlanet 1 i 2
MotorStorm-sva tri dela
…
Heavenly Sword
Siren Blood Curse
Socom 4
PO gledanju na YOUTUBE mislim da je Resident Evil onaj rimejk ZAKON!!! Inace sam FAN samo i uglavnom te igre,nqa zalost nema vise mozgalica vec sad samo idu na rokanje i pcanje u ostlaim delovima…
Jos nekoliko naslova koji su mi jako dobri, a ekskluzive su :
Valkyria chronicles
Ratchet & Clank ceo serijal
Ico & Shadow of collosus ( remasterizovano sa ps2 )
Ninja gaiden sigma
Buzz quiz
3d dot game heroes
Sly kolekcija
i Afrika koja se nije dopala solidnom broju ljudi, meni je bila krajnje relaksirajuca i lepa igra.
Super je Buzz kviz jos pogotovo ako imas i ona 4 buzz kontrolera(buzzere)…ja zena i mala svi skupa znamo svako toliko zaigrati…pa ti pogresi pitanje u leti glavu
uncharted 3 samo treba da se sredi taj prokleti 3.72.
Neznam koliko si upucen,ali fix za u3 i bf3 je odavno izasao i moze se igrati na 3.55cfw-u
Probo sam da ga skinem i jedno i drugo a u oba slučaja nisam mogo da raspakujem pola arhive. I da jesam taj fiks nepali traži 3.72.
Vrhunska zahebancija, imam buzzere Ja zenu ne mogu naterati da igra to, odbija saradnju, klinac hoce, ali je malo jos da bi stigao da procita pitanja i da zna veliku vecinu odgovora, ali sam drustvo skroz zarazio, pa se mlatimo kao ludi
Imam onaj Quiz Tv i Quiz World, Tv mi se vise svidja, ali i ovaj drugi je ok skroz. Imas jos jedan sasvim dobar kviz ( nije kao buzz, ali je zabavan sasvim, a nije ekskluziva ) - National geographic challenge.
Ucharted 1,2,3
Heavy rain
GOW 3
od buduci naslova Ni No Kuni i Last gardian