(Kako god da zvucalo ime ove teme,NE ne radi se o igrama kao WoW koji ako krenete da igrate pa ne mozete da ostavite)
E pa ovo je tema o igrama koje su vam nesto kao "najomiljenije’ ili nesto kao sto ste jednom igrali prvi deo…Pa kasnije ste zavoleli tu seriju ili igru da koliko god da stara ili koliko god da imala problema,vi je i dalje igrate.
Ili ako pratite neku seriju pa sad izadje novi deo,i da vama nije vazno kakva je igra samo da je igrate.
E pa ovde mozete da napisete tu igru ili cak igre koje su ostavile takav utisak na vama. Bilo to samo jedna ili cak 20 nije vazno.
Evo meni za pocetak.
1.Halo (naravno)
2.Resident evil
3.Final Fantasy
4.Kingdom hearts
5.Freedom fighters
6.Rising Force online (E ovo je bio moj WoW )
7.Silent hill
8.Army of two
Ako se racunaju i PC igre onda lista izgleda ovako:
Civilization 4
Heroes of Might and Magic
Medieval 2 Total war
Halo wars
Bad company (naravno)
Wet
Moram da objasnim zasto mi je Bad company na poslednjem mestu.Evo ovako:
Tu igru sam presao 2 puta i na netu sam Veteran i to je to,nemam gde vise da napredujem.
A ove strategije mogu 5000puta da igram skirmish i nikad nisam siguran da sam dostigao vrhunac(osim u Halo wars-gde mi je Xbox odredio tezinu 140 a legendary je 100 :D)
Takodje na ovoj listi je Wet zato sto je igra veoma zabavna i zarazna i kad god se smorim,ja upalim malo da se zezam i bacakam :).
Jedna i nezaboravna Rome Total War… Mogao bih iznova i iznova da je igram, cujem neke price da ce izaci Rome Total War II, ako izadje moram izdvojiti kesh za novi komp…
**Peggle **serijal, joj Bože, kako je to zarazno. U pauzama dok se nešto radi, malo “odmorim” uz ovu simpatičnu mozgalicu-arkadicu!
Igram je na PC-u, mada postoji varijanta i na XBLA!
U sustini nisam toliko privezan za neke igre. Kad je predjem, i iskoristim sav replay value, ne vuce me vise nista. Posebno nisam osoba koja prelazi jednu istu igru hiljadu puta. Samo sam Arkham Asylum vise od jednom.
1.Resident Evil 1,2,3
2.Battlefield serijal
3.Left 4 dead 1
4.GTA IV
5.Dead Rising(iako nemam xbox igrica je skroz full)
6.Red dead redemption(iako nisam igrao igrica jebe kevu)
6.Mortal Combat(ne znam koji al u onom je fazonu biras chara i radis misije i to)