Igrali smo PES 2017 i evo šta mislimo

Hoće li novi PES biti najbolja nogometna simulacija svih vremena?

Izvor: Igrali smo PES 2017 i evo što mislimo

Pfff, to govore svake godine…

Nista bez Winning Eleven. Good times… :smile:

1 Like

Potpisujem, ali ajde da vidimo :slight_smile:
Zadnji PES koji sam igrao je bio PES 2010 , ovo dalje…

1 Like

Pes 6 je zadnji koji je valjao :smiley:

1 Like

Hehe, secam se moze se reci zlatno doba, PES 1,2,3 itd. , ako se dobro secam do 2008 se zvao po brojevima, pa su prebacili po godinama.

Po meni je PES do 2008 bio ispred fifa-e, a zadnji koji sam bas ozbiljnije igrao je PES 2010.

1 Like

Pes 16 je odlican, na pc-u sa modovima jos bolji.
Nadam se da nece mnogo menjati igru nego je samo unaprediti.

Posle PES6 za mene je Fifa bogotac.

1 Like

Ubijao sam pes do 2010 generacije… bio od onih kretena sto su po youtube-u pisali koja je igrica bolja… I eto jednog dana, ubacim Fifu 11… cisto da probam kakva je, kad sam je vec kupio… Odusevila me je! Kada sam otisao kod druga da igramo 2 na 2, predlozim da igramo Fifu, naravno svi se navuku… od tada, PES sam odigrao svega par puta i video da se ne moze porediti sa Fifom… Poceli smo Fifu igrati kao nenormalni, privatni turniri u pare… pa lokalni turniri na kom sam licno i osvojio neku sitnu nagradu… Jednom recju Fifa je vrhunska…
Bagovi?! Naravno da ih ima, ali mnogo manje nego PES… Fifa je mnogo realnija, bar od Fife 11 pa do sada… To tvrdim s pravom i sigurnoscu… Smesni su mi likovi koji jos uvek igraju PES, jer meni je iskreno sada presmesan… Probavu 17ku, ali bas kako ste gore rekli, “to pricaju svake godine” :slight_smile:
P.s. ako ima neki genijalac u Fifi nek se javi da odigramo koji mec… doduse ja koristim jos uvek xbox 360, pa nek se sa istim i jave… I mislim da bih u Fifi mogao biti i svetski sampion (znam da zvuci smesno, ali moji rezultati na ultimate fifi su odlicni, kao i oni kada se igra u kucnom rezimu :slight_smile: )
I jos nesto… Fifa na ps3 i na xbox 360 se ne poredi… Na xboxu je mnogo bolja :slight_smile:

Koliko god PES 2017 bio dobar, nikada ne može dostići FUT u FIFI koji je verovatno najveći razlog zbog čega je FIFA daleko ispred PES-a u poslednjih par godina. Već sada znam da ću preorderovati FIFU 17 samo zbog FUT-a, pa makar gameplay bio isti kao u 16-ici, što sam siguran da neće biti slučaj.

FIFA ce od ove godine koristiti frostbite engine umjesto ignite engina koji je koristila do sada, tako da bi trebalo da bude nekih promjena.

Uklizas nekome i nogu mu prekines

Cemu to sluzi? Pa nije Call of Duty…

Vukane, insistiras na pojmu ‘‘Igrica’’… Ae da prestanes to, ako nije problem?

Nije frka stari :slight_smile: Daj mi adekvatan pojam i koristicu ga :slight_smile:
Jbg, citav zivot su meni to bile igrice, neprirodno se osecam da pisem naslovi i slicno… Ali nije frka :slight_smile:

‘‘Igra’’ , matori… Ako nije problem.

@pleja do not open that door. :smiley: Ja jednom pokusao nisam se slavno proveo :smiley:

Na starom forumu je robotnjik ‘‘blokirao’’ rec ‘‘igrica’’ ako se dobro secam…?

Doduse na starom forumu sam i ja bio proteran, pa evo vratih se…

Kada cujem tu rec automatski mi se ‘‘zavrti’’ u glavi cuvena mantra ‘‘Mator konj a igra IGRICE’’.

Narkomanija i alkoholizam se prastaju, al ‘‘igrice’’ ne.

Al opet kazem… nemojte ‘‘igrica’’, opominjacu uvek :slight_smile:

Nije frka stari :slight_smile: Koje mi igre ti preporucujes ?! :laughing::laughing: