Iako ova tema defo pripada http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/974-xbox-360-gamertags.html nisam zeleo da je stavljam tamo iz razloga dupliranja ali opet sam je napravio ovde zato sto, predpostavljam, neki ljudi su sa one liste u medjuvremenu modovali svoju konzolu ili to planiraju ili se iz nekog drugog razloga ne pojavljuje na Live-u. Iz te moje predpostavke sledi…
Moje pitanje: Da li ovde ima jos ljudi koji NE nameravaju da moduju svoju konzolu, dakle da ostanu 100% legala i ako takvih ima sta igrate?
Ja bih vas molio da ovde ponovite svoj g.tag i napisete sta igrate na Live-u. Moze biti korisno i za druge koji takodje ne nameravaju da se bace na modovanje a traze drustvo za dobru online partiju.
Evo ja cu prvi:
Gamertag: Dzudzi77
Igre: Trenutno nemam ni jednu full za MP ali uskoro nabavljam Gears 3 i mozda Halo Reach. Za sada mogu samo Mass Effect 3 Demo MP.
PS: Admine ako mislis da ovu temu ipak treba da prebacis u Xbox 360 - Video igre i vesti prebaci je. Ako mislis da je zbog dupliranja suvisna, izbrisi je… sta da radimo ali kontam da bi mozda ipak trebali da napravimo jos jednu, ovakvu listu zbog ljudi. Da znaju koga mogu da ocekuju na Live a koga ne. I sta se igra najvise.
Imas temu XBOX LIVE MATCHMAKING.
Zasto bas oni koji ne nameravaju da moduju konzolu? Ja imam modovanu konzolu i preko 2 godine sam na live-u. Sta vise samo multiplayer i igram
Nisam te baš shvatio najbolje a još manje svrhu ove teme. Ovdje ima dosta ljudi koji idu na LIVE sa modovanim konzolama, pa ne razumijem čemu podjela na modovane i nemodovane, osim ako to nije neki versus match u nekom multiplayeru. Da te ne kritikujem odmah, možeš li pojasniti?
Cinjenica stoji da svi koji su modovali svoje konzole uvek su u riziku da budu flagovani i banovani. Ja to prvi ne zelim jer zelim da moje drustvo za MP bude sto vece i raznovrsnije ali to je, kao sto rekoh, neizbezna cinjenica. Mozete da trajete mesec dana, godinu, pet… Daj Boze da vas nikada ne navataju ali…
Moja zelja, sa ovom temom, jeste da na neki nacin napravim podelu ali ne da bi se jedni drugima smejali, da bi se svadjali, shikanirali, organizovali Vs meceve i vruce teme i svakako NIKAKO podelu foruma vec da bismo…
Imali prost i jednostavan uvid u broj potencijalnih, redovnih ili relativno redovnih MP igraca na ovom forumu a za koje ne mozemo da ocekujemo da su “nestali” sa Live-a jer su odjednom banovani ili je izasao neki novi LT pa sad ne mogu na Live dok se ne znam sta desi.
Ja iskreno ne mogu iz teme Xbox 360 gamertags da vidimo ko je tu zaista aktivan a ko nije a poslednji post u temi Xbox LIVE Matchmaking je od 19.02. Verovatno ima ljudi koji su u medjuvremenu modovali konzolu pa ne idu vise cesto na Live a upisali su se kad su pazarili konzolu na listu http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/974-xbox-360-gamertags.html. Brane tebi svaka cast i mozes me odmah dodati na FL ako zelis… nisu svi tako hrabri kao ti pa da sa modovanim konzolama redovno igraju online:-) Vidim da vam i ono sa timovima ne radi posao. Ja sam sa one liste poslao jedno 15 zahteva pre nedelju - nedelju i po dana. Svega troje ljudi mi se javilo sto je, priznacete, jako malo.
Dakle verujem da se moze nesto organizovati od strane vas admina, all might forum membera i ostalih VIP clanova pa da se napravi jedna tema. Ovo je ozbiljan forum gde ipak ne bi trebalo da su najaktivinije teme tipa: FLESHOVO SAM SA OVIM, OCE MI SAD OVO RADITI? DA LI SMEM DA URADIM APDEJT OVOGA I OCE MI ONO XYZ RADITI?
Napravite neki promenjlivi poll, ubacite 20 - 30 igara, nek ljudi glasaju za 3 koje najcesce igraju online. Nek dole ispod poll-a napisu za sta su glasali. Iz toga ce se videti i sta se najcesce igra i ko sta igra.
Dakle da rezimiram. Sto se mene licno tice ja cu svakako igrati i sa ljudima koji imaju modovane konzole i koji nemaju ali ipak zelim da imam uvid u to na koga mogu da racunam na duze staze kad je u pitanju MP. Jer kao sto rekoh… sa banom, raznoraznim apdejtovima, zezancijama koje sve to prate se nikada ne zna.
Mislim da ova tema ne moze da skodi i mislim da niko ne bi trebao da se nadje povredjenim ili uvredjenim zbog nje. Ovo je ozbiljan forum ili bar ka tome tezi i ova tema i onaj pomenuti poll bi, bar po meni, bili samo PLUS.
upravo zato je xbr live dugme sluzilo, odmah sa strane vidis ko je azuran, ko je poslednji bio online, sve zivo, potpuna mi je mistaerija sto je to ukinuto.