Pa ovako, planiram da napravim jedan veci strip vec duze vreme, pa ako sve prodje kako treba da odnesem u neki studio i sl, pa sta mi bog da… Nije mi problem da nacrtam i osmislim bilo sta, ali nemam nikakvu ideju sto se tice price u tom stripu… Skicirao sam kako bi mozda taj neki glavni lik izgledao, ali dzaba mi to kada nemam neku dobru pricu na osnovu koje bi poceo sa osmisljavanjem likova. Sve ideje koje su mi pale na pamet su vec vidjene u igrama i sl pa ko god ima bilo kakav predlog, savet, ideju ili sta god, bilo bi super.
Daj da vidimo skice, bas me zanima kako izgleda.
Jesi li osmislio koji bi žanr to bio? Koliko bi dug strip bio? Koliko likova? Da li da bude neka normalna priča ili bi neku psihodelijsku priču sa ludim stvarima i slikama? A realno, originalnih ideja više nema, sve je urađeno
Uradio bi malo duzi strip sa nekom malo komplikovanijom pricom. Isao bi u neki zanr akcije u neku ruku, razmisljao sam o nekom klanju andjela i demona, pa je i to sve vec vidjeno. Odradio bi malo brutalniju borbu, malo osakacene likove, prsti krv i sl, bez cenzure sto se krvoprolica tice, ali i bez preterivanja bas…
Proveo bi i jedan dan makar samo da nacrtam po jednu sliku ili stranicu u stripu, samo da bude sto vise detalja. Razmisljao o svemu i svacemu ali ideja za pricu mi ne dolazi nikako…
EDIT: Sad cu da ubacim jednu skicu, samo da vidim za velicinu slike.
Ovo mi je juce sinulo, uradjeno je za nekih pola sata. Nisam mnogo ulazio u detaljisanje jer to moze da bude nesto, a isto tako mozda ne bude apsolutno nista. Potrebna mi je bar neka prica, nesto odakle bi mogao da pocnem i onda mogu da smisljam gomilu likova. Ps, nisam mnogo smisljao likove trenutno jer sam crtao druge stvari, imam gomilu drugih crteza pa mogu da posaljem na mail ili sl, ko bude hteo, da ne davim ovde. U svakom slucaju, crtanje je najmanji problem i mogu bilo sta da nacrtam, samo ta pricaaa…
Da, to bi bilo zano, jer je dosta rađeno. Od igara pa do stripova, pa i mangi, to je dosta odrađeno i istraženo. Mogao bi neki Battle Royalle, jer su oni uvek popularni, ali često imaju malo detalja, zbog dosta akcije. Predlažem ti da pročitaš ako te ne mrzi Drifters, jer ima dobru ideju, ali je glavni problem tamo što su borbe dobro odrađene, ali je okolina obično lošija. Tamo imaš sve: rat, čudovišta, ljude sa moćima, korišćenje oružja, magije, itd. Mogao bi nešto slično da odradiš ili da pozajmiš neku ideju. Zaista je zano imati originalnu ideju u ovo doba.
Nesto se ne vide slike, nesto si zayebao oko kacenja.
Ja sam video jedan strip, zove se Artifacts, tu je brutalno odradjen artwork u prvih 20ak brojeva, kasnije je katastrofa jer su izgleda zamenili ljude koji su crtali tako da sam i prestao da citam. Ali to sto si napisao, na tu foru bi i ja poceo nesto, samo da prica bude bar malo nepredvidiva.
Ne vide se slike…? Kod mene se sve super vidi, samo kliknem na attachment. Malo su vece slike pa mozda zbog toga. Ajde probaj jos jednom pa javi da znam da li opet da ih ubacim.
Vide se slike u attachmentu.
Dobro, bitno je da imas volju Ideje za pricu nemam a da su originalne. Imam samo jedan savet, da se klonis prorocanstva, nasledja i slicnih stvari. Stvarno ubije car price. Protagonista bio normalan lik, moci pale sa neba jer je predodredjeno, i spasen svet
Ni ja ne vidim slike , samo ovu poruku : Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Haha, nisam ni planirao tako nesto… To je izlizano vec odavno…
Ajde probacu kasnije opet da postavim kad dodjem kuci. Mada, sve sam normalno uradio.
ni ovo ne valja,ne vidi se
Uploaduj slike na dodaj.rs, abload.de, tinypic.com ili bilo koji drugi image host, bolje nego da se natezemo sa attachmentima.