Je li iCloud zakljucavanje probijeno ili nije? Posto vidim da ljudi daju mobitele i tablete po smijesnim cjenama, sve na ime toga sto je uredjaj zakljucan na iCloud
Kolko ja znam jos uvek nije probijeno i ne moze nista da se uradi, ali nisam 100% siguran sacekaj jos nekoga
Pa i ja sam mislio, ali svako malo naletim na oglas da neko radi otkljucavanje. Ako dodjose do slika Jennifer Lawrence, valjda mogu i skinuti jedan uredjaj sa iCloud-a
Nemam pojma ako vec nisu kad tad ce provaliti zastitu sigurno … meni je pre par meseci nudio neki lik iz grada ipad air za 120e vizuelno savrsen sa svom opremom sve u fullu al hebiga nista mi ne znaci …
Sad gledam na KP prodaju ljudi 4s 50-70e
Koliko kapiram to je sve kradeno!! Da se ne lazemo! Ne znam ne bih da moralisem ali ne bih uzimao sto je nekome oteto! Oteto prokleto!
Apsolutno se divim Apple-u sto je uspeo da implementira ovakvu vrstu zastite.
Sto se politicara tice oni mi nisu bas neki uzor a njima sve njihovi i jeste sigurno prokleto. To sam siguran. Neka radi svako ko sta hoce. Ko sam ja da pricam. Samo kazem moje misljenje. Neko sada kuka za tim ipad-om koji je neki raspali narkoman oteo, ukrao itd… Ne treba mi nista tudje!
iCloud lock ti je na apple serverima, kada telefon krene da se aktivira kaci se na apple servere i gle telefon je zakljucan na taj i taj account, molim otkucajte account. Doulci je softwaresko resenje u fazonu preskoci ga ali ti ga ne obrise sa apple servera, ti koristis telefon bez clouda i bez update u buducnosti.
Skidanje sa icloud sa apple servera je mnogo skupo ako te zanima cena na PM, neki prolaze neki ne prolaze…