I Am Alive

Zanr : Akciona Avantura
Datum izlaska : Q3 2011
Platforme : Xbox 360,PS3
Razvojni tim : Ubisoft Shangai
Izdavacka kuca : Ubisoft

Prošli mjesec saznali smo da I Am Alive neće stići prije travnja. Razvojni studio Darkworks napustio je projekt i igra je predana u ruke Ubisoftove Šangajske podružnice. Yves Guillemont, Ubisoftov CEO, otkrio je da razvoj kreće iz početka, te da će igra biti dostupna za PlayStation 3 i Xbox 360, ali ne i za PC kako je prvotno bilo najavljeno

Yves Guillemont je direktor/CEO Ubisoft-a a ne razvojni tim.

Pomalo je off topic ali, zaista mi bode oci koliko mediokritetski izgleda ovaj glavni junak. Hebote, toliko je prosecan da zaboravim kako izgleda dve sekunde nakon sto skrenem pogled sa ekrana.
Treali su da mu daju neku frizuru, brkove, odevni predmet - whatever, samo da ima neki vizuelni identitet.

Koliko god da sam trazio neke Screenshotove iz igre(posto je najavljena 2008 i ovaj trailer je sa E3 2008),nisam nasao nijedan malo bolji Screenshot iz igre…igra mi deluje dobro,jos kada vidi da se na nju potpisuje Ubisoft,znam da je kvalitet zagarantovan,medjutim nesto nisam siguran da ce ova igra ispasti kako treba,nadam se da gresim,i nadam se da ce je izbaciti ove godine,jer ako je odloze za sledecu godinu,bolje i da je skroz otkazu…:frowning:

Nadjoh na jednom pouzdanijem sajtu[necu da reklamiram] odbrojavanje u najavi igre.E sad koliko je to tacno neznam ali evo ja prekopirao tog trenutka odbrojavanje:

137 Dana, 14 Sati, 45 Minuta, 9 Sekundi

Ima i ss-a,videa.Da krenem:
trailer

Slobodno kazi izvor vesti, nije to nikakvo reklamiranje.

@Intruder Garantiram da si to vreme video u nekom Shopu preko neta :smiley: :wink:

E pa nisam :smiley: naso sam na gameinfusion-u :wink: