O igri se nezna bas puno i nema bas puno dostupnih informacija o istoj ali mene licno igra dosta podesca na Demon’s Souls sa PS3 sto je za mene jako lepa vest a verujem i za jos poneke!
Evo samo da potvrdim da igra radi. Pazite da se ne zeznete kao ja pa da narezete francusku verziju. Igru sam samo probao nekih 10-ak minuta tako da ne mogu nista konkretno reci o samoj igri, ali u odnosu na Witchera 2 kod trenutno igram ovo mi dodje kao zajebancija.
Ljudi evo ja probao igru i mogu rec da se meni veoma dopada od mehanike borbe pa sve do grafike graficki engine je unreal i radi savrseno texture i poligoni su visoke rezolucije te sve djeluje divno.Ova igra se nece svidjeti svima no svakako igru isprobajte sami i uvjerite se,po mom misljenju igra se treba zaigrati te uopce ne zaliti sto ste ju narezali.za 2 sata igre ona djeluje veoma dobro
to je samo anydvd cor fix… evo descriprtion iz complexovog release note-a
Release Info: ▀
Even though, all Multi5 data files are on the dvd, it seems that ENGLISH
language is not enabled! So the game is Multi4 only (Fre,Ger,Ita,Spa) !
The enclosed ppf patch fixes the anydvd style corruption ...
Notes:
~~~~~~~
Sorry for the mess! Didnt really expect this to miss english language ...
▄ ■
■ Enjoy This Fine COMPLEX Release ▄
Kakav je sistem borbe,posto je to ono sto me zanima…linearnost takodje utice,ali manje-vise.
EDIT: Da li je konacno izasao Eng Fix,posto mnogi tvrde da jeste i mnogi da nije…a zavrsio sam Download,pa bih da je rezem,a ako nema Eng onda cu morati opet,a stvarno mi se ne baca DVD :emoticon-0100-smile