Hunted: The Demon's Forge

Evo natrcao sam na jednu zanimljivu igru pa reko da je podelim sa vama…

https://youtu.be/Iz32eQYEXs4

Released: 29/04/2011

O igri se nezna bas puno i nema bas puno dostupnih informacija o istoj ali mene licno igra dosta podesca na Demon’s Souls sa PS3 sto je za mene jako lepa vest a verujem i za jos poneke!

Nit je RPG niti h n s .Assasins Creed u verziji samo sto ovde lovis demone.

Ljudi, jel’ probao neko ovu igru? Izasla je juce. Bacite neke utiske ako ste je igrali.

Deluje zanimljivo, neko ce sigurno probati igru ?

Jel probao neko igru,radi?

Evo samo da potvrdim da igra radi. Pazite da se ne zeznete kao ja pa da narezete francusku verziju. Igru sam samo probao nekih 10-ak minuta tako da ne mogu nista konkretno reci o samoj igri, ali u odnosu na Witchera 2 kod trenutno igram ovo mi dodje kao zajebancija.

Ljudi evo ja probao igru i mogu rec da se meni veoma dopada od mehanike borbe pa sve do grafike graficki engine je unreal i radi savrseno texture i poligoni su visoke rezolucije te sve djeluje divno.Ova igra se nece svidjeti svima no svakako igru isprobajte sami i uvjerite se,po mom misljenju igra se treba zaigrati te uopce ne zaliti sto ste ju narezali.za 2 sata igre ona djeluje veoma dobro

Izasao je i English fix da znate,ja cu sutra da je oprobam,deluje dobro.

nije to english fix nego anydvd coruption fix

Ne,ne,ne,nisi me razumeo…izasao je Eng Fix koji je izbacio COMPLEX…ako ti treba link posalji mi PP.

mocika je lepo rekao, to je anydvd corruption fix, u kome se ujedno nalazi i English jezik, jer nije lepo ripovana particija na kojoj su jezici

@studiovpc

to je samo anydvd cor fix… evo descriprtion iz complexovog release note-a

Release Info: ▀

Even though, all Multi5 data files are on the dvd, it seems that ENGLISH
language is not enabled! So the game is Multi4 only (Fre,Ger,Ita,Spa) !

The enclosed ppf patch fixes the anydvd style corruption ...

Notes:
~~~~~~~

Sorry for the mess! Didnt really expect this to miss english language ...

▄                                                                    ■
 ■                      Enjoy This Fine COMPLEX Release               ▄

my bad then :wink:

Sta mislis dal da skidam ovo pa da se nadam nekom english fixu? nije kao da je nesto poznata igra pa da ce odma svi da je uploaduju

sta znam i ja sam vec skinuo, anydvd sam sredio ali english eto nema, znaci dzaba skinuto

Bas citam komentare ljudi na torrentima,puno njih se zali pise da je igra na engleskom a zapravo je na francuskom.Tako na 80% torrenta.

Ja je igram na PS3 i nisam bas zadovoljan igrom,nekako mi je suvise linearna…od mene 7/10.

Kakav je sistem borbe,posto je to ono sto me zanima…linearnost takodje utice,ali manje-vise.

EDIT: Da li je konacno izasao Eng Fix,posto mnogi tvrde da jeste i mnogi da nije…a zavrsio sam Download,pa bih da je rezem,a ako nema Eng onda cu morati opet,a stvarno mi se ne baca DVD :emoticon-0100-smile

[SIZE=“2”]Izasla je PAL verzija, sa engleskim ovoga puta.[/SIZE]

[SIZE=“2”]Hunted_The_Demons_Forge_PAL_READNFO_XBOX360-STRANGE[/SIZE]

Evo i sta kaze Abgx 360

Evo i tu se lepo vidi da je engleski :emoticon-0100-smile