Huawei Honor 7 lite vs LG G3

Koji biste vi izabrali od ova 2 i zasto? :smiley: Imam LG G3 vec 2 godine, i dobio sam opciju da zamenim za za Honor 7 lite…da li biste vi prihvatili? Moram do sutra da odlucim :smiley:

Ja ne bih prelazio nikad na te lite verzije, trenutno koristim Honor 8 i kada sam ga uzimao ponudjena mi je bila i lite verzija, ali je to bukvalno osiromasena verzija, verujem da je tako i kod sedmice, bolje ostani na G3 to je po meni bolji telefon.

Bolji je na papiru, ali je u praksi kesa danas. Devojka ima Galaxy J7 2016, na papiru 3 puta slabiji a u praksi 10 puta brzi…problem kod G3 je display…ima 1440p rezoluciju a nema hardware to da isprati. A u poredjenju sa Lite 7, G3 ima bolji ekran (honor 7 lte ima 1080p) i bolji procesor quad na 2.5 dok honor ima octa na 2.0

Ovo je tacno ali samo ako koristis telefon za gaming. Nisam siguran gde ga to jos rezolucija toliko koci.

G3 je daleko bolji telefon.
Sa konja na magarca se ne prelazi, osim ako baš moraš…

Koci ga u bateriji. Izjede je. Ovo je 1. Telefon sa 1440p rezolucijom, a po pitanju baterije nisu nista uradili…imam 2,5h screen on time…sto je stvarno uzasno

Bolje uzmi neku custom bateriju veceg kapaciteta, nego da menjas dobar fon za losiji.

Ali po cemu je losiji? I na benchmarku je bolji :smiley: Izasao je prosle godine, dobice upgrade na android N…G3 je flagship od pre 3 godine

Mrzi me da rovarim po netu sad , al iskustva korisnika su u korist lg-ja, a i u glavi mi je ta rec “lite” blokada za kupovinu bilo cega… sa tim prefiksom…

Cini mi se da poprilicno naginjes ka H7 lite, tako da ne znam zasto pitas par stranaca koji telefon da uzmes. Uzimas ga sebi, ako mislis da ce ti biti bolji, zamjeni ga. Ili bar ako ti treba osvjezenje.