Horizon Zero Dawn - E3 2016 Gameplay Video

3 Likes

Prelepo izgleda

Ova mi igra najvise dopada, racunajuci i sve nove najavljene.

Horizon je ostavio najbolji utisak na obe strane. :smile:

Igra deluje baÅ” zabavno za igru. Definitivno mi ide na spisak :slight_smile:

Mislio sam samo na sony strani naravno :smiley: Podrazumeva se da su mi sve XO ekskluzive bolje :grin:

For real: zvanicno druga igra koja me zanima na PS4, ne znam koliko ce trebati da bi se odlucio za kupovinuā€¦

E ovo me odusevilo! Napokon neka igrica s prackom :smile: Ovaj E3 je u duhu Tomb Raidera nema sta

Uh strasno mi se svidja. Ima neki Far Cry vajb, kad bi Ubisoft imao volje da pokusa nesto ovako drasticno. Ali te masine me odusevljavaju, a vidim da su omogucili dosta zanimljivih interakcija sa njima.

Ali sam zato skrgutao zubima sa prakticno svakom izgovorenom recenicom. Jel njihovi pisci rade uopste svoj posao?! Mogu i ja da zabijem ruku duboko u kesu klishea, pa da vadim jedan po jedan i stavljam na papir.

Podsjeca malo na witchera i kao sto rekoh prije vidi se da pokusavaju da ga iskopiraju malo, ali sto kaze n00dle odmah se vidi kada progocore da to nije to, prosto nije to taj nivo. Sve ostalo je super.

Iskreno, i bez uvrede, mnogo serete oko upoređivanja igara sa tim Witcherom. Ta igra nije i neće biti novi standard u svetu video igara. Ona je jedan od primera igara koje su iznad proseka, daleko iznad proseka, ali ako krenete da očekujete svuda takav kvalitetā€¦ Well, nećete se lepo provesti. Ne može i neće svaka igra biti tako kvalitetna.

Pa to sam i rekao, vidi se da kopiraju witchera u nekim elementima igre ali i da ce to biti daleko od witcherovog kvaliteta. Sasvim normalna konstatacija izvucena na osnovu prikazanog, sta se bunis? :smiley:

Ma jok, ne bunim se, nego samo prijateljski savet, jer sam to video na viŔe mesta da spominju sa ozbiljnim razočarenjem jer nije viŔe kao Witcher i taj standard. :slight_smile: Mislim, ok je da se želi bolji kvalitet u video igrama, ali je industrija daleko od toga da Witcher postane standard.

Ja sam medju prvima rekao da mi kvalitet kakav je postigao witcher skorije necemo gledati. Onako kompleksnu igru koja je uzgred dovedena do perfekcije ne moze svako da napravi. Mogu da pokusaju da je kopiraju, ali to nece biti to, kao da pijes toplu koka kolu.

To sam i napisao iznad, ne da ocekujem neki kvalitet vec jasno istekao ono sto je ocigledno- kopiraju neke elemente iz witchera sto je dobro, ali opet jasno se vidi da postoji razlika. Mislim da smo se malo mimoisli, ali to je poenta.

Evo joÅ” tri jako kratka trejlera:

JoÅ” jedan:

1 Like

Novi trejler