Nisam uspeo da pokrenem igricu.Ekstraktovao sam i sa Xbox Backup Creatorom i sa iso2good , al kad udje u glavni meni,i ja izaberem bilo koju od dve ponudjene igre,on me izbaci na xbox-ov originalan meni.
Koju verziju Dashboard-a i koju verziju Dashlaunch-a imas?
Dash je 3 , i odradio sam update skoro kad mi je trazio,posto mi stoji da mi proverava. A dashlunch je 3.06. Meni ni hitman absolutio nije hteo da pusti preko iso2good,pa sam morao preko Xbox Backup Creatora.To je jedina igra koja mi je tako odradjena,sve su sa iso2good.Mislio sam da je i ovaj hitmen hd na istu foru,da mora preko Xbox Backup Creatora, medjutim nece da pusti.Izaberem recimo hitmen 2,zacrni se ekran,al ne pusti igru vec me izbaci na xbox original meni.
Ne mislim na FSD verziju vec na verziju MS dashboarda, tacnije kernela.
Kakva ti je struktura Folder-a? Napiši ovdje, pa ćemo vidjet…
Ni meni isto neće da radi. Za sad prva igra koja mi pravi ovakav problem…
Ni kod mene ne radi isti problem ,ako neko provali o čemu se radi obavezno neka javi.
Negde sam pročitao da navodno mora da se update-uje dashboard na 16179, inače neće raditi, mada ni ne znam koja mi je trenutno verzija…
Ako nemaš dashbord 16179 igra ti neće raditi, evo ti link sa sajta gde ja skidam igre pa ročitaj . Moraš da se registruješ, a evo ukratko šta piše to je za one koji imaju rgh ili ti JTAG Q: On which firmware can i run this?
Ans: This game has a mandatory 16197 dashboard update built in it. If your console has an older dashboard you are going to be prompted to update it. A evo kako da odradiš update na novi dashbord [/COLOR][COLOR=#ff0000]http://www.se7ensins.com/forums/threads/how-to-update-your-jtag-rgh-to-dash-2-0-16197.803314/[/COLOR]. To je to pozdrav.[COLOR=#0000ff]
Ja imam urađen rgh dali je bezbedno staviti 16179 ,da nedođe do nekih problema nedaj bože do poništenja rgh ,ako je bezbedno molim za link gde mogu da skinem ovaj dash na PM.
Procitaj upustvo na linku iznad. Zato sam ga i postavio.
Ma bre čoveče meni treba samo link gde je Uploudovan 16179 dash ,znam ja dalje šta treba netreba mi uputstvo u uputstvu ima neki fajl a to nije dash .
Nemogu nigde da nađem gde je uploudovan 16179.
evo ti 16179, nemoj samo da budes nervozan
Download $systemupdate.rar from Sendspace.com - send big files the easy way
Covek ti je lepo rekao kako se radi dashboard update na RGH konzoli i dao link, ja sam ti isto to rekao x puta. Link od @akirisa je za instalaciju avatara i kinecta za RGH!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Večeras instaliram nov dashboard i javljam posle kako sam prošao (prvi mi je put hehe)
Hvala svima na pruženim linkovima i pomoći!
Ma ja sam sve živo pomešo moram da menjam sve živo skroz sam zastareo što se softvera tiče nisam menjo ništa od pre godinu dana i jače od kad je urađen RGH.
Kao prvo, treba da kazes hvala. A bre covece , link za mediafire je bio odmah na stranici koju sam postavio, zajedno sa upustvom. Da umes da pogledas , video bi.
U škripcu sam, radim sve po tutorijalu i dođem do 17-e tačke kad trebam da uđem u xexmeni, što i uradim, al’ meni on ništa ne vidi na USB-u, kao da je prazan. Ištekam ga iz xbox-a, uštekam u komp kad ono stvarno prazan tj vidi samo neka dva file-a (ne zauzimaju ništa, a zovu se “l” i “o” ako se dobro sećam) koje ne možeš ni da obrišeš. Ti file-ovi koji trebaju da su na USB-u zauzimaju oko 33Mb što i piše na USB-u (desni klik/properties) da je toliko mesta zauzeto, a on kao prazan!?! Opet prebacim sve te iste file-ove na USB ponovno da probam i neće, kad god ga uštekam u xbox i upalim, uđem u xexmeni, sve to nestane… Sve do ove tačke je išlo normalno, a sad stvarno ne znam dalje šta da radim…