Ako nema razlike, zašto onda svi ne prave sve igre u 1080p i time sebi olakšaju život?
Ima, ali ne toliko u 4k i 1800p.
Videćeš kada uzmeš PS5/SX budi siguran.
Ja ,realno, kako sve manje vremena imam za igranje, više i ne gledam da nadjem dlaku u jajetu. samo gledam da nadjem vremena da igram
Upravo odgledao i drugi klip na Digital Foundry koji su postavili pre dva sata. Posle gledanja oba klipa očito se vidi da je stari game engine sa dodatkom svetlosti. Znači šminka.
E sad, čudne stvari i pitanja:
-
PS4 Pro nudi 1440p/30fps i 1080p/60fps. Ovaj drugi režim ima sitnih padova ali bolje senke od Series S
-
Koliko je uopšte jak Series S ako se uzme u obzir prva stavka?
-
Da li je Series S verzija žrtva loše optimizacije?
-
Ako je treća stavka istina, da li je isti slučaj na PS5?
-
Ili je ovaj game engine sa novom šminkom kao napredni BC režim gde je prednost uvek bila na Xbox-u?
Sve bi bilo jednostavnije da ova igra nije toliko dobra na PS4 Pro. Usput ima dosta pop-in slučajeva gde se likovi odjednom pojavljuju. Kao veliki ljubitelj ćelavog ubice ovo treba sačekati bar mesec dana pre kupovine.
Ja baš htedoh da ga kupim za SX i pomislio sam isto što i ti, da sačekam,.aj odgledam video i vidim da baš i nije zanemarljiv pad frejmova na boxu, čak bude i ispod 40. Ne znam, nisam pametan, možda neki update ispegla to…
Nasao online, neznam jeli tacno.
Jeste , to je to za sada.
Ovo je samo na jednom nivou, Mendoza, kada se uđe u polje lavande, dođe do dropa na SXS u trenutku pucanja. Samo su tu primetili, ostatak igre je zakucanih 60fps. E sad, na SXS je 4K i high shadows na PS5 je niža rezolucija i medium shadows, takođe zakucanih 60fps ali bez tih par padova na tom nivou. Po DF, oni bi izabrali za ovu igru na XSX (4K/60) jer najbolje predstavlja oštri vizuelni stil koji IOI neguje za ovaj serijal.
XSS je isto solidno drži, ima padove u pojedinim cut scenes, ali sam gejmplej je zakucanih 60fps i shadows su na low podešavanjima.
Svakako su IOI uradili dobar posao za svaku konzolu, last gen i next gen. Možda kroz par patcheva isprave neke stvari, ali svakako lepa igra, gde god je igrali.
Ovo se mora igrati
Ja prešao sve misije u dva sedenja, sad se bacam na alternativna rešavanja ubistava, pa dok me drži…
Hitman 3 disk prodaja u UK
PS5: 49%
PS4: 25%
Xbox: 27%
Bilo bi lepo da prikažu brojke i za digitalnu verziju.
Krenuh na ps5. Ja licno ne mogu da primetim da ovo nije pravi 4k. Jbm li ga, mozda je do mene. Grafika je odlicna a igra me nekako drzi vise nego prethodne pa videcemo. Ovakve igre jedino mogu da igram svaki dan po jedna misija
Edit: Vrlo neodgovorno od IO Interactive. Igra se zaledila nakon nekog updatea i vidim da mnogo ljudi ima taj problem. Nemoguce je bilo startovanje. Morao sam kompletan reinstall. Zaista, zaista neodgovorno.
Igru je napravio i objavio IO Interactive, nema veze sa UbiSoftom .
To sam i hteo da napisem. Moja greska, od nervoze, poludeh. Ispravljam. Hvala
Jel igra neko CODEX verziju?