jedna od boljih igara, veoma fun igra. bossovi su bas interesting bili.
rekla bi da je must play of the year
Bem ti igru, prva asocijacija mi HiFi ![]()
Opet sam zabo,ne mogu da savladam Korsiku.Hoce li igra sama da ukapira da sam nesposoban da ubodem ritam pa ce da mi olaksa patnje,ili ce da me cedi dok ne potrefim sve kako treba?
Ako te muči parry u igri, osloni se na uši a ne na oči. I ja sam mučio muku sa parry u početku kada sam pokušavao da provalim kada će protivnik da udari. Čim sam skontao da svaki neprijatelj ima svoju unikatnu ritmiku udaraca tako sam parry rešavao kao od šale. Tako da povez na oči, zvuk na max i udri. ![]()
Je li itko ovdje pokušao savladati rhythm tower? Od ukupno tri pokušaja dva puta sam izgubio na 20. i jednom na 40. katu. Dosta je lakše i kraće od bloody palacea, ali opet zna biti jako stresno na višim razinama.
i mean… u pitanju je ritmicka igra tako da to je cela poenta, ali dobar savet za one koji nisu znali
U sustini ne zelim vise da se menja pozadina foruma, to je to od od ove igre i mene ![]()
Predjoh i ja igru,bas je bilo uzivanje,sem u par navrata kada nisam uspevao da potrefim lepo ritam protiv boss-ova pa su malo bili frustrirajuci,pogotovo Korsica.Sve u svemu ekstra igra vraca u neko vreme kad sam bio klinca pa se igrao ps1.
Igra je solidna, definitivno nešto novo, ali je glavni lik iritantan k’o prosječni srpski tinejdžer.
To je valjda poenta da je on iritantan. Iritantan je svojim saborcima dobar dio igre. ![]()
Na hard igram svakako, ali ovu delovi su mi ![]()
![]()
![]()
Ja sam juce lrobao tek igru… malo je reci da me je igra na prvu loptu odusevila toliko. Ne secam se da sam toliko raspolozen i sto bi rekli u zenu bio od neke igre kao sto je ova ![]()
Za svaku preporuku ko jos uvek nije igrao
Jeste jako frustrirajuće ovo, počeo sam da dovodim sopstveni sluh u pitanje. Ok, prvi put nisam kontao kako se ovo radi, mislio sam da se roka dugme čim se pojavi, tj da ide u zadatom tempu koji mi uvek stoji uključen. Međutim, i nakon što sam skontao da treba sačekati poslednji krug, dešava se da zaglavim ko zna koliko. Opet kažem, ne znam da li je do kašnjenja signala mog tv-a, nekog bug-a u igri ili me sluh izdaje. Ispada da hvalim sebe, ali sviram bubanj 20+ godina, godinama vežbam uz metronom, a imam i solidno iskustvo iz studija sa raznoraznim taktovima (11/8, 7/8, 3/4, itd) i prosto mi je nemoguće da sam toliko ogluveo da ne mogu da ubodem osnovni 4/4 takt. Nekad ubodem bez problema, a nekad mi dođe da razbijem džojstik, iako svaki put gađam ovaj zadnji krug.
Već je demantovano

Novih 10 achievements je pronadjeno u Steam db, izgleda da novi sadržaj/dlc/ekspanzija dolazi u igru. Možda objava 11. juna.

Ovoj igri sam još duzan da je završim.