Heroes of The Storm

Razvojni tim: Blizzard Entertainment
Izdavač: Blizzard Entertainment
Datum izlaska: ? Trenutno je Beta fazi
Žanr: MOBA
Platforma: PC, preko Battle.net klijenta

Evo dobio sam sad kljuc od Akirisa za betu ove igra , o igri nisam znao ama bas nista ni cak kakvog je zanra ni to ali skinuo sam je probao i stvarno mi se svidela. Moram da napomenem da ne volim igre tipa LoL,Dota i tako to ali ovo mi je stvarno zanimljivo svidjaju mi se ove fore sa herojima i tako grafika je stvarno lepa i sarena ne mogu da se zalim :slight_smile: Malo detaljniji utisci o igri posle malo vremena tek sam poceo samo valjda ce me drzati ovo sve posto nisam lik koji je u stanju da izdrzi vise od pola sata jednu partiju neke igre ali videcemo… Pisite ovde vasa misljenja i komentare o igri ! Ovom prilikom zelim jos jednom da se zahvalim @Akiris na kljucu , a takodje ko zeli ima pokrenut tread pa nek se tamo obrati dobice kljuc dok ih jos ima :wink:

Spisak igrača, radi lakše organizacije i likovi sa kojima najčešće igraju:

• aLx: acrit#2480, Valla
  • daemonkiller92: daemon92#1143, Muradin
  • grandmaster.black: gr4ndm4st3r#2685, Kerrigan
  • Kambiz: Ibrethil#2111, Sonya
  • 13umble13ee: RumbleBee#2499, Jaina
  • Vidovic: Vidovic#2691, Raynor

Ko hoće da se doda, neka napiše battle.net nick i broj, i biće dodat na spisak.

Evo i ja da se zahvalim Akirisu koji mi je dao kljuc iako sam se danas registrovao i iako nemam dovoljan broj postova za kljuc , hvala puno :slight_smile: . Pisacu i ja utiske o igri.

Kao sto je spomenuo gore on samo deli kljuceve ,zahvali se XBR-u i Computerlandu :smiley: Ali svakako Akiris je covek za pohvalu :smiley:

Jel neko nabavio nekog od heroja koji nisu u rotaciji trenutno? Razmišljam da za početak uzmem Muradina, pa nakon njega možda Raynora za trajno ili Li Li. Probao sam i Malfuriona, ali mi je on malo meh za igru. ima interesantne moći i jedan od talenata mu je MULE, koji popravlja zgrade, ali je za ostalo nekako dosadan. Njegov Ulti ubija većinu creepova i na neko vreme onemogućava protivnikovim herojima da koriste moći.

Na kraju sam kupio Muradina. Kako patuljak **** mamu svima, to nije normalno. Od talenata mu naređam sledeće:

• Infused Hammer
  • Third Wind
  • Piercing Bolt
  • Healing Static
  • Dwarf Launch
  • Unstoppable Force

Lik je tenk koji može da uskoči, pobije jednog ili više heroja pa zbriše pomoću skoka, taman mu se aktivira Second/Third Wind i za 20-ak sekundi ponovo. Još kad se aktivira Avatar…

Kad mu se otključaju ostali telenti i sposobnosti postaje još veća prevara. Me like :slight_smile:

Sa druge strane, odustao sam od Li Li, jer je mnogo frustrirajuće igrati u timu sa njom. Ako se igra sa likovia koje znaš i možeš da se organizuješ je ok, ali ovako, jok.

Hvala i od mene jos jednom XBR i Computerland-u, ali naravno i Akirisu.Nego da kazem i ja nesto o igri…Kad sam video kakvog je zanra i da dosta podseca na LoL, nije mi se svidela, ali sam opet probao.I sad mi je vec odlicna.Kupin Sonyu i dosta mi se svidela jer umesto mane koristi fury.Jedan od frustrirajucih heroja mi je Nova ali je dobra za nekoga ko je voljan da se pati sa njom…

Nova je heroj koji se koristi da dokrajči heroje koji beže, jer ima dovoljan domet za to. Najčešće sam video da je stavljaju u travu i da odatle povremeno opali Ulti, da smaknu one koji beže, dok ih ostali “omekšaju”.

Ja definitivno teram dalje sa Muradinom. Od kad sam otključao Expert Talents i dodao mu Sledgehammer, koji Minionima i zgradama deli 400% štete i uništava 4 municije u towerima i zgradama :slight_smile: Od sinoć/jutros kad sam ga kupio, do sad sam sa njime pobio 100 ljudi a poginuo tri puta :smiley:

Oni koji igraju neka me dodaju da pokupimo bonuse koji se dobijaju kada je neko u Party. daemon92#1143

Ibrethil#2111

Igrica mi se svidela odmah, inace obozavam moba igrice. Prijatan je osecaj, igrica izgleda prelepo. Nisu upropastili igricu time sto su pokusali da naprave nesto novo vec su samo uzeli poznati koncept mobe i ostavili svoj pecat na njemu. Veliki + za blizzard.

Kakav troll može biti Illidan u ovoj igri, to je urnebesno :smiley: Ona njegova sposobnost gde svi osnovni napadi ga promašuju je urnebesna. Uleti u gomilu heroja, secka, secka, pri niskom HP to aktivira i pobegne…

U toku je boost od 25% dodatnog xp, i traje do 29.-og.

Jel još neko dobio Stimpak za dž u trajanju od 7 dana? Nivoi samo lete levo i desno :smiley:

Hmm, sa ovim velikim updateom su uspeli da izmene par stvari, ali i da s**** par stvari. Između ostalog matchmaking i to što stalno prkazuje da je heroj nivo 1, iako je u stvari daleko veći nivo. Valjda će da srede to oko ranka, ali je matchmaking druga priča. Nekad nađe meč iz 2 sekunde, nekad nakon trećeg pokušaja od po 30 sekundi.

Evo i ja samaram svaki dan. Pa igrica mi je bas onako opustajuca i zanimljiva. Ali… Stvarno mi je preglupo sto su pomesali sve one likove. Nekako mi bas bode oci. Rejnor koji jase konja itd mi je retardirano do bola. I opet od cele price Blizzard pravi wow. To me toliko izludjuje. Diablo 3 su upropastili zato sto ga je radio isti razvojni tim i od njega su hteli da naprave isto G!
Taj blizzard bi mogao da promeni ime u WOW sve im je bre isto.

Kako te ovo podseća na WOW? U kom smislu? Po pitanju heroja, ima najviše iz WOW, je je najpopularniji serijal, što je i normalno, ali imaće na kraju još ovoliko heroja, ako ne i više, za sve strane. Oni su ubacili samo najpopularnije likove u betu. Nije mi jasno šta te tačno asocira na WOW u pojednostavljenom DOTA klonu?

Ma sve! od gomile likova, pejzaza sve. Pa i likovi, oni mali zdepasti likovi karakteristicni za studio koji je radio wow. Onaj drugi studio koji je radio Diablo 2 i Starcraft prvi deo mi se vise svidjao stil crtanja. Jednostavno ne volim njihov wow stil.

Pa i mene podsjeca najvise na Warcraft pa tek onda na Starcraft i Diablo. Interface je u nekom Starcraft fazonu doduse. U svakom slucaju jako je interesantna igra, i dosta brza od Dote, aka manje traju partije. Takodje mi se ne svidja sto Raynor jase konja ( mada mountovi se mogu kupiti drugi xD ).

Ovih dana sam pomalo igrao, veceras planiram baciti koju partiju vise, pogotovo ako dimon bude mogao. Dimone, mislim da je taj stimpack nova nagrada za dostizanje nekog lvl-a, ali je i retroaktivna pa si ti vjerovatno dobio zato sto od ranije imas prerekvizite.

Pa i to sto te podseca na Diablo i Starcraft je zato sto isti tim koji radi WOW radio i Diablo 3 i Starcraft 2
Sto mi se nikako ne svidja. To je vec stvar ukusa. Meni su odvratne te jake boje i mali debeli likovi!

Ladno ima dnevni limit koliko se XP može dobiti u Coop igri… 2225000 :smiley: Nakon toga se ništa ne dobija, pa se mora ići na Quick Match… Ali za League kada sam video šta treba, ja sam se smorio. 10 heroja da budu u vlasništvu i nivo 30. Ja sam nivo 16, a svaki dan sam igrao igru i dnevno dobijao kod svakog heroja po 3-4 nivoa, i opet ni to nije dovoljno… :smiley:

Ali se vidi da je bitno da imaš dobar tim, kakve smo retarde imali u timu grandmaster i ja… Lik koji postane čudovište i treba da sačeka creepove i eliminiše i heroje i zgrade je jurio kraj heroja da bi uništio zgrade. Oni ga lepo okruže i ojade dok si rekao keks… Pa majku mu ***** da li je moguće da je neko tako poseban… I tako dva ili tri puta zaredom… A niko ne ide na turrete ili da sakuplja lobanje/cveće, to jok, šta će nam to?

Inače, nerfovali su mi Muradina… Haymaker su ograničili samo na heroje, pre sam mogao da ubijem bilo šta… Ranije sam sam zarobljavao Siege Campove, a sad moram da se iscimam sa time… Damn you Blizzard :smiley:

Kako mogu da igram sa vama?