Pozdrav svima,
imam problem. Hteo bih da promenim live id koji mi je vezan za gamertag i sve sam nasao kako i koja je procedura ali problem je sto je to posao od jednog minuta preko XBOX konzole koju ja nemam!
Koristim XBOX live preko Windows Phone i potrebno mi je da zadrzim gamertag jer mi je za njega vezana i kupovina i achievements…
Dakle, treba mi neko ko nema krekovanu konzolu (mozda moze i preko krekovane?) i neko ko bi se logovao na moj gamertag i zamenio mi postojeci email novim! Ima li neko voljan da pomogne?
Pa pisalo je da mora na konzoli da se odradi a iskreno nisam na xbox.com nasao to kako je pisalo u uputstvima. Uputstva sam inace nasao na xbox.com. Mislis da je moguce to preko sajta odraditi? Cim dodjem za pc pokusacu jos jednom.
novi account treba da bude min 30dana aktivan da bi nesto menjao tj prebacivao gamer tag na njega.
Ja sam sinoc pokusao da sa jednog gamer tag-a zamenim mail i oslobodim ga … nije dao rekao je da taj privremeni account koji pravis mora da postoji 30 dana da bi se privremeno prebacilo na njega.