Helldivers 2 - Announce Trailer

Nebitno da li je izgubio živce ili ne, to je bio okidač da dobije otkaz, to je započelo sve. Čim je to napisao, ta poruka se svuda razdelila kako bi pokazali šta radi Diskord CM.

Ovo posle je bilo okretanje priče da je na strani igrača i da će se Sony opametiti. Bukvalno twist and turn nakon njegovog prvobitnog nastupa.

Neka je tako započelo sve, nije dobio otkaz zato što je nekom liku napisao “Mislio sam da si otišao” nego zato što je poslije ohrabrivao refund i negativne recenzije, baš kako je pisalo u tekstu gore.

Okej :slight_smile:

image

ludilo :smiley:

ide GaaS

Stručnjaci iz Sony-a zbog svoje politike oko restrikcije zemalja gdje PSN nije dostupan su nastavili sa genijalni odlukama nakon Helldivers 2, te je Ghost of Tshushima nedostupan na Steamu za kupovinu za mene kao stanovnika BIH.

Kupio sam oko 150 igara na Steamu u zadnja tri mjeseca, očito mi piraterija nije privlačna, ali ovaj Ghost of Tshushima ću tako u slast da piratizujem da je to strašno.

Pare koje sam mislio dati na GoT ću utrošiti na SSD 512GB i lagano na interni instalirati igru, čak ću se i zezati sa katastrofalnim LinuxOS transfer/install procesom za piratske igre.

Than you Sony, you stupid bastards!

10 Likes

Vrlo, vrlo idiotska politika sa PSN-om…

4 Likes

Ni MS nije bolji, uopšte ne razumem zašto nemaju 1 global store

Mrzim ovakve članke ali barem ima više smisla za ovo nego kad pišu ovo za single player igru.

4 Likes

Da, baš patetično. To se dešava sa skoro svakom igrom, kada izađe, drži pažnju i ljudi je igraju, posle izađe nešto novo, ide fokus na tu igru.

1 Like